LEGO Minecraft: A Fosztogató őrtorony 21159

LEGO Minecraft: A Fosztogató őrtorony 21159

5.0 (5)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető


A Vasgólem és Fosztogató figurákkal ellátott, kézzelfogható Minecraft kaland életre kel ebben a 3 részes LEGO Minecraft játékkészletben!





Csempészd át a Minecraft számítógépes izgalmait a valóságba ezzel a LEGO Minecraft játékkészlettel! A játékosoknak akciódús, kézzelfogható kalandokban lehet részük kedvenc Minecraft szereplőikkel – a Fosztogatókkal és a Vasgólemmel. Klassz Minecraft játék gyermekeknek az építéshez, játékhoz és átalakításhoz Az új, 2020 januárjában megjelenő, íjforgató Fosztogatók elfogták a barátságos Vasgólem óriást. A hősies Lovag figura bőrébe bújva a gyermekek készségeik, leleményességük és Minecraft tudásuk segítségével elvégezhetnek egy sikeres küldetést. A modell 3 különböző részre szedhető, így a gyermekek átalakíthatják, és saját kihívásokat alkothatnak. Telis-tele van kiegészítőkkel és funkciókkal – többek között egy teljesen felszerelt sátorral, 2 edzőbábuval az íjászgyakorlathoz és egy TNT robbanó funkcióval. Minecraft akciófigurás móka egy LEGO játékkészletben A LEGO MInecraft építőjáték készletek a gyermekek kezébe adják a végtelen, önálló játékot. Ami pedig a felnőttek számára a legjobb, hogy a LEGO Minecraft nagyszerű karácsonyi vagy születésnapi ajándék a gyermekek számára. És az új, 2020 januárjában megjelenő, klassz Minecraft figurákkal – sosem akarják majd letenni!






  • Kézzelfogható Minecraft mentőakció a játék népszerű szereplőivel – a Fosztogatókkal és a Vasgólemmel –, mely egy átalakítható, 3 részes LEGO Minecraft játékkészletben kel életre!

  • A gyermekek imádni fogják a játékhoz tartozó új, 2020 januárjában megjelenő, íjjal felszerelt LEGO Minecraft Fosztogatókat. Sőt, egy klassz TNT robbanó funkció, egy teljesen felszerelt sátor és egy íjászpálya is vár rád, célbábukkal kiegészítve.

  • A játékosok felrobbanthatják a Minecraft ketrecet a TNT-vel, hogy megmentsék a Vasgólemet, utána pedig megküzdhetnek a bajkeverő Fosztogatókkal! És miután véget ért a csata, a 3 részes készlet átrendezhető további kalandokhoz.

  • Ajándékozd ezt a sokoldalú Minecraft készlet nagyszerű karácsonyi, születésnapi vagy bármilyen alkalomra, a 7 éves vagy annál idősebb fiúknak és lányoknak! Nagyszerű a LEGO kockarajongók és a Minecraft játékosok számára.





  • A több mint 33 cm hosszú, 20 cm magas és 18 cm széles készlet 3 különálló részt tartalmaz, melyeket a gyermekek átrendezhetnek, újragondolhatnak és végtelen, izgalmas kalandokban vehetnek részt!

  • Nincs szükség elemekre. A mókát a gyermekek képzelete indítja be – így a szórakozás sosem ér véget! A kézzelfogható, valódi játék fejleszti a gyermekek kézügyességét, kreativitását és problémamegoldó készségeit, és még elemekre sincs szükség.

  • Az egyszerű útmutató segítségével a gyermekek azonnal belevághatnak az építésbe! Ha pedig elveszítenéd az útmutatót, letölthetsz egy újat a https://www.lego.com/hu-hu/service/buildinginstructions honlapról.





  • Minden LEGO Minecraft építőjáték becsempészi a valóságba a Minecraft online izgalmát. A kiváló minőségű, hitelesen kinéző modellekkel a LEGO Minecraft készletek a gyermekek játékélményét új szintre emelik!

  • A LEGO játékok megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak és saját minőségi kritériumainknak. Így a LEGO kockák egyöntetűek, kompatibilisek és könnyen összeilleszthetők és szétszedhetők lesznek minden alkalommal – és ez 1958 óta így van.

  • A LEGO Csoportnál ledobjuk, összenyomjuk, megforgatjuk, felhevítjük, megrágcsáljuk, meghajlítjuk, megkarcoljuk és kinyújtjuk a LEGO kockákat, így minden elem megfelel a globális biztonsági normáknak, hogy gyermeked biztonságban legyen.




  • Vásárlási információ

    Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

    Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

    Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

    Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

    • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
    • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


    A termék értékelése

    5.0 (5 értékelés alapján)
    Értékelések megtekintése


    Nagyon jo


    Szupi


    A kisfiam nagyon boldogan építette össze! Sok figurával, remek lego kiegészítő!


    Szuper
    További értékelések

    Népszerű termékek LEGO Minecraft kategóriából

    Népszerű termékek LEGO ® márkából

    Népszerű termékek Minecraft mesehőssel