LEGO® Minecraft: A Mocsaras erdő 21168

LEGO® Minecraft: A Mocsaras erdő 21168

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető


A LEGO® Minecraft A Mocsaras erdő (21168) szettel a rajongókra izgalmas, robbanékony Minecraft kalandok várnak a valódi világban.


Alkosd meg saját Mocsaras erdődet a sötét és veszélyes Alvilágban – utána pedig segíts Huntressnek átkelni a lávával fedett tájon! A malackák kardokkal vannak felfegyverkezve, hogy megpróbálják megállítani őt, mellettük pedig egy ellenséges hoglinnal is összefuthatsz az utad során. Vajon a merész Huntress hogyan fog átkelni a tüzes lávafolyamon? Helyezd el óvatosan a dinamitot a fánál, majd – bumm! –, összeomlik, így egy hidat képez, ami átvezet a túloldalra.




Kézzelfogható akció a Minecraft rajongó gyermekeknek!


Ez az izgalmas játékkészlet telis-tele van Minecraft karakterekkel és funkciókkal, amelyeket a gyermekek a népszerű online játékból ismernek. A játékosoknak segíteniük kell Huntressnek átkelni A Mocsaras erdő veszélyes táján. Várnak rájuk leomló sziklák, ellenséges mobok, amelyekkel meg kell küzdeniük, valamint egy lávafolyó is, amin át kell kelniük. A gyermekek a dinamittal hatalmas robbanást hozhatnak létre, ami kidönt egy fát, így át tudnak jutni a tüzes lávafolyamon. Ha átkelnek ezen a rögtönzött hídon, a túloldalon még több kaland vár rájuk.




• Tápláld egy gyermek Minecraft iránti szenvedélyét a LEGO® Minecraft A Mocsaras erdő (21168) szettel! Ez a kézzelfogható játékkészlet életre kelti az izgalmas, robbanékony Minecraft kalandokat.

• A szettben 4 figurát találsz: Huntresst íjjal és nyíllal, valamint egy védőpáncéllal, egy hoglint mozgatható fejjel, és 2 malackát kardokkal felfegyverkezve. Emellett egy beépített robbanó és sziklaomló funkció is vár rád.

• A játékosok segíthetnek Huntressnek átkelni egy tájon, ami telis-tele van leomló sziklákkal, ellenséges lényekkel és egy lávafolyóval is. A robbanó funkcióval kidönthetik a fát, ami egy hidat képezve még több kalandhoz vezet.

• Ez az izgalmas LEGO® táj valósághűen ábrázolja a sötét és veszélyes Minecraft Mocsaras erdejét.




• 8 éves kortól ajánlott. Ideális ajándék a Minecraft játékosoknak, akik az online játékot a valódi világban szeretnék átélni.

• A készlet több mint 13 cm magas, 25 cm széles és 14 cm mély. Nagyszerű a kézzelfogható játékhoz, emellett bármelyik gyerekszobában remekül fog mutatni.

• A LEGO® Minecraft játékkészletekkel a Minecraft rajongók újfajta módon játszhatnak a kedvenc játékukkal, ami olyan karaktereket, helyszíneket és funkciókat tartalmaz, amelyeket a LEGO kockák és elemek fantáziadús egyvelege kelt életre.

• A LEGO® építőkészletek megfelelnek a legszigorúbb iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek, kompatibilisek, valamint tökéletesen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – és ez már 1958 óta így van.

• A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a legszigorúbb globális biztonsági szabványoknak.



Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


Népszerű termékek LEGO Minecraft kategóriából

Népszerű termékek LEGO ® márkából

Népszerű termékek Minecraft mesehőssel