LEGO Minecraft: A Vöröskő csata 21163

LEGO Minecraft: A Vöröskő csata 21163

5.0 (2)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

Csempészd be a valós világba az online Minecraft Dungeons minden mókáját a LEGO Minecraft A Vöröskő csata (21163) készlettel! A beállítható óriásokkal, közkedvelt szereplőkkel és szórakoztató csatákkal teli építőjáték akciódús helyszínt nyújt a Minecraft játékosoknak a véget nem érő, kézzelfogható kalandokhoz. Klassz Minecraft játékszörny gyermekeknek. A gyermekek megalkothatják saját Minecraft akcióikat, miközben szembeszállnak az óriás vöröskő szörnnyel és a vöröskő gólemmel. A fiatalok klassz fegyverekkel vághatnak bele a csatákba, emellett beállíthatják a vöröskő szörnyeket, hogy változatos jeleneteket alkossanak. Számtalan szórakoztató kiegészítő is vár rájuk, többek között a Minecraft malacperselyben található zsákmány. Keltsd életre a Minecraft akciót LEGO építőkockákkal! A legjobb születésnapi ajándékot vagy terméket keresed egy Minecraft rajongónak? A LEGO Minecraft játékkészletek a szereplőket, építményeket, minijátékokat és az akciódús csatákat az online játékból egyenesen a gyermekek kezébe varázsolják.

Tartalom: A rémisztő vöröskő szörny és egy vöröskő gólem kiszabadult a Fenti Világba! Ragadj fejszét és készülj fel a csatára! Szerencsére Hex, Hedwig, Hal és Valorie is csatlakozik a harchoz egy malacpersellyel, ami telis-tele van zsákmánnyal!

Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


A termék értékelése

5.0 (2 értékelés alapján)
Értékelések megtekintése


A fiam egyik szülinapi ajándéka ez a lego. Látványos és különleges. Új karakterek új fegyverekkel és új ellenséges mobokkal.


Gyerek álma volt. Nekem nem tetszik annyira, de nem az én ízlésem számít, hanem a gyereké és ő oda van érte. Megjegyzem, azt hittem nehezebben rakja össze, de nagyon jó a leírása.

Népszerű termékek LEGO Minecraft kategóriából

Népszerű termékek LEGO ® márkából