LEGO® Ninjago: Az Őrzők faluja 71747

LEGO® Ninjago: Az Őrzők faluja 71747

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető


A nindzsarajongók eljátszhatják a LEGO NINJAGO TV sorozat jeleneteit Az Őrzők faluja (71747) szettel.



Ajándékok, amelyek lenyűgözik a gyermekeket!


A szett 5 minifigurát tartalmaz – szigetlakó Cole, Jay és Kai figuráit, Mammatus főnököt és egy Mennydörgés Őrzőt –, amelyek mindegyikre klassz fegyverekkel van felszerelve, így a gyermekekre mókás csaták várnak, miközben az értékes viharamulettért küzdenek. A készlet tetején található kőoszlopot 3 külön szörnnyé szedheted szét.




Klassz játékok gyermekeknek!


A LEGO NINJAGO csatajátékokkal a gyermekek felállnak a képernyők elől, hogy elmerüljenek a fantáziadús akció világában. Itt életre szóló készségeket sajátíthatnak el, mialatt hőseik oldalán megküzdenek a gonosztevőkkel a nindzsajátékok klassz gyűjteményének segítségével, amiben sárkányok, robotok és templomok is várnak rájuk. Ez a bámulatosan részletes nindzsajáték tartalmaz egy sárkány szájában található börtönt, rejtett kilövőket és egy csapdát, ami a szereplőket fellógatja egy fára.

• A LEGO® NINJAGO® Az Őrzők faluja (71747) építőkészlet egy részletesen kidolgozott és interaktív, dzsungelbeli búvóhelyet tartalmaz, ahol a gyermekek fantasztikus csatákat játszhatnak el.

• A csomagban 5 minifigurát találsz: szigetlakó Cole-t, Jay-t és Kai-t, Mammatus főnököt és egy Mennydörgés Őrzőt, akik mindannyian a LEGO® NINJAGO® TV sorozatban látott fegyverekkel vannak felszerelve.

• A nindzsa játékkészlet tartalmaz egy börtöncellát a sárkány fejében, egy veszélyes, levélnek álcázott csapdát, rejtett kilövőket és egy kőoszlopot, ami 3 különálló szereplővé szedhető szét.

• Ez a 632 elemből álló sziget játékkészlet szórakoztató építési élményt nyújt a 8 éves vagy nagyobb gyermekeknek, így kiváló születésnapi vagy ünnepi ajándék a nindzsarajongóknak.

• Az Őrzők faluja több mint 22 cm magas, 19 cm hosszú és 29 cm széles – a készlet a gyermekek minden barátját le fogja nyűgözni, ha kiállítják a szobájukban.



• Nézd meg a többi NINJAGO® készletet is, amelyeket a TV sorozat inspirált, köztük a Lloyd dzsungel chopper motorja (71745), Dzsungelsárkány (71746) és a Katamarán tengeri csata (71748) szetteket is!

• A LEGO® NINJAGO® olyan klassz játékok lenyűgöző gyűjteményét nyújtja a gyermekeknek, amivel végtelen, kreatív mókában lehet részük, miközben a nindzsahőseikkel való kalandok során alapvető, életre szóló készségeket is elsajátíthatnak.

• A LEGO® elemek már több mint 6 évtizede kiváló minőségű anyagokból készülnek, annak érdekében, hogy biztonságosan összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – még nindzsaképességekre sincs szükség!

• A LEGO® építőelemek megfelelnek a világ legszigorúbb biztonsági szabványainak. A LEGO játékkészletekkel a gyermekeid biztosan jó kezekben vannak.



Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


Népszerű termékek LEGO Ninjago kategóriából

Népszerű termékek LEGO ® márkából