LEGO Ninjago: Lloyd mechanikus titánja 70676

LEGO Ninjago: Lloyd mechanikus titánja 70676

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

Lépj be a LEGO NINJAGO Soha-birodalmába Lloyd hatalmas mechanikus titánja és Zane TS társaságában! Szállj szembe Vex tábornok Hóvihar szamuráj seregével! De jól vigyázz - Vexnél van a nagy erejű fegyver, a Tiltott Spinjitzu Tekercs. Zúzd szét a Hóvihar szamurájt a nindzsa robot suriken pengéjével és óriási katanájával! Vedd le a repülőt, pattanj be a pilótafülkébe Lloyddal, majd tüzelj a rugós kilövőkkel! Alkoss egy Spinjitzu tornádót Zane nindzsa pörgettyűjével! Együtt biztosan legyőzitek ezt a veszélyes ellenséget! A csomagban 6 új, 2019 júniusában megjelenő LEGO NINJAGO minifigurát találsz: Lloyd és Zane TS (Tiltott Spinjitzu) nindzsa akciófiguráit, valamint Vex tábornokot, Hóvihar kardvívó mestert, Hóvihar íjászt és Hóvihar harcost. Lloyd mechanikus titánja tartalmaz egy minifigurának kialakított pilótafülkét, állítható kart és lábat, markoló kezet, forgó suriken pengét/pajzsot, egy óriási katanát és egy levehető repülőt, benne egy minifigurának kialakított vezetőüléssel, állítható szárnyakkal és 2 rugós kilövővel. A fegyverek között megtalálod Lloyd ezüst- és aranyszínű katanáit, Vex tábornok Tiltott Spinjitzu Tekercsét, Hóvihar kardvívó mester 2 jég katanáját, Hóvihar íjász nyílpuskáját és Hóvihar-harcos jég katanáját. A kiegészítő elemek közé tartozik Lloyd katana tartója, Zane TS felturbózott fejfedő eleme és új, 2019 júniusában megjelenő tornádó pörgettyű játéka, valamint Vex tábornok és Hóvihar-harcos jégpáncélja. Vagány építőjáték készlet gyermekek számára, mellyel eljátszhatják a NINJAGO TV sorozat izgalmas akcióit. Kombináld a 70671 Lloyd utazása és a 70678 A cserbenhagyott császár kastélya LEGO® nindzsa játékkészletekkel, hogy még több kalandot játszhass el Lloyddal a Soha-birodalomban! A LEGO Life app használatával hozzáférhetsz az intuitív Instructions PLUS építési útmutatókhoz, melyek a LEGO NINJAGO készlethez tartoznak. Még a fiatalabb építőket is átsegíti az építési folyamaton, a könnyen használható közelítő, forgó és szellem mód funkciókkal, melyekkel menet közben megjeleníthetik alkotásaikat. A mechanikus titán játék méretei: több mint 37 cm magas, 15 cm hosszú és 35 cm széles.

Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


Népszerű termékek LEGO Ninjago kategóriából

Népszerű termékek LEGO ® márkából