LEGO Ninjago: Lloyd utazása 70671

LEGO Ninjago: Lloyd utazása 70671

5.0 (1)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

Vágj bele egy elképesztő utazásba a jégbe fagyott Soha-birodalom felé a NINJAGO nindzsával, Lloyd Garmadonnal és farkasával! Együtt küzdjetek meg a Hóvihar harcossal falubeli erődjében! Ugorj el a nyílpuskájából tüzelő lövedékek elől, majd vágj vissza Lloyd lángoló fáklyájával és katanájával! Vajon le tudod győzni a szamuráj harcost, hogy visszaszerezd Lloyd arany kardját? • A LEGO NINJAGO készlet 2 új, 2019 júniusában megjelenő minifigurát tartalmaz: Lloydot és Hóvihar harcost, valamint az új, 2019 júniusában megjelenő Lloyd farkasának figuráját. Klassz játék gyermekeknek, akik a LEGO kockákból megalkothatják Hóvihar harcos erődjét, mely tartalmaz egy minifigurának kialakított helyet, egy tüzelő játék nyílpuskát és jég elemeket. Ez a harci építőjáték készlet tartalmaz egy megépíthető, jeges kardtartót is Lloyd arany kardjának. A fegyverek között megtalálod a nindzsa minifigura, Lloyd lángoló fáklyáját és ezüstszínű, játék katanáját, valamint Hóvihar-harcos jég katanáját. A játékkészlet emellett tartalmazza Lloyd katana tartóját és Hóvihar harcos jégpáncéljának kiegészítő elemeit. Klassz játék gyermekek számára, mellyel eljátszhatják a NINJAGO TV sorozat izgalmas akcióit. Kombináld a 70676 Lloyd mechanikus titánja és a 70678 A cserbenhagyott császár kastélya LEGO készletekkel, hogy még több kalandot játszhass el Lloyddal a Soha-birodalomban! Az erőd méretei: több mint 5 cm magas, 7 cm széles és 7 cm mély.

Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


A termék értékelése

5.0 (1 értékelés alapján)
Értékelések megtekintése


Szuper db | Könnyen összerakható, mutatós db | Nincs

Népszerű termékek LEGO Ninjago kategóriából

Népszerű termékek LEGO ® márkából