LEGO Star Wars: A Mandalori és a Gyermek 75317

LEGO Star Wars: A Mandalori és a Gyermek 75317

5.0 (3)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

Éld át újra a Star Wars: A Mandalori történetek fantasztikus pillanatait ezzel a kreatív gyermekeknek szánt, szórakoztató építőjátékkal, mely tartalmazza A Mandalori és a Gyermek (75317) LEGO® BrickHeadz változatát.

A rajongók imádni fogják az olyan eredeti részleteket, mint A Mandalori jellegzetes fegyverei – egy romboló puska és egy romboló pisztoly. A Gyermeknek beállítható fülei vannak, így váltogathatod a boldog és szomorú arckifejezéseket, emellett egy olyan lebegő babakocsiban ül, mely 4 átlátszó LEGO elem fölött „lebeg“.



Izgalmas építés, klassz dekoráció


Amellett, hogy nagyszerű kiegészítője bármelyik Star Wars rajongói gyűjteménynek, ez a klassz építőjáték szórakoztató építési élményt is nyújt, akár önállóan, akár barátokkal vagy a családoddal építed meg. A megépíthető LEGO figurák mindegyikéhez tartozik egy alaplap is, így szemet gyönyörködtető dekorációként is használhatod őket.

Remek ajándékok


A LEGO Csoport már 1999 óta alkot ikonikus csillaghajókat, járműveket, helyszíneket és szereplőket a legendás Star Wars univerzumból. A LEGO Star Wars jelenleg a legnépszerűbb témánk, melynek széles kínálatából bármely korosztály számára megtalálod a legjobb születésnapi, ünnepi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándékot.


•A Star Wars: A Mandalori rajongói és a kreatív gyermekek örömmel fogják megépíteni a Gyermek és A Mandalori (75317) LEGO® BrickHeadz változatát, emellett eredeti részleteiknek köszönhetően klassz dekorációkként is használhatják őket.
•A Mandalori megépíthető LEGO® figurája jellegzetes fegyverekkel – egy hátra rögzíthető romboló puskával és egy kézi romboló pisztollyal – van ellátva, melyekkel felidézheted a Star Wars: A Mandalori izgalmas pillanatait.
•A fiatalok imádni fogják a Gyermek építőjátékot, melynek beállítható füleivel különböző arckifejezéseket váltogathatnak, emellett egy olyan lebegő babakocsit is tartalmaz, mely egy átlátszó LEGO® elemen „lebeg“. Mindkét építőmodellhez tartozik egy alaplap, melynek segítségével kiállíthatod őket.
•Ez a 295 elemből álló LEGO® BrickHeadz Star Wars építőjáték nagyszerű születésnapi, ünnepi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék lehet a Star Wars: A Mandalori rajongók és a 10 éves vagy annál idősebb LEGO építők számára.
•A Mandalori 8 cm magas, a Gyermek és a lebegő babakocsi építőjáték szintén 8 cm magas – így nem foglalnak túl sok helyet, ám mégis nagy benyomást keltenek, akárhol is állítod ki őket.
•Ez az elem nélküli építőjáték szórakoztató építési élményt nyújt, így a rajongók egyedül, de akár családjukkal vagy barátaikkal is megépíthetik a Star Wars: A Mandalori 2 szereplőjének LEGO® BrickHeadz változatát.
•Azon gondolkodsz, hogy megvásárold-e ezt az építőkészletet egy Star Wars rajongónak, aki számára még újak a LEGO® készletek? Nem gond. A készlethez tartozik egy lépésről lépésre vezető, illusztrált útmutató, így olyan magabiztosan vághatsz bele az építési projektbe, akár egy Jedi.
•Az izgalmas LEGO® Star Wars építőjátékok széles kínálatában találsz gyűjthető, „építsd meg és állítsd ki“ modelleket, valamint építőjáték modelleket is, így bármikor eljátszhatod a Star Wars történet fantasztikus jeleneteit. A rajongók bármely korosztálya megtalálja azt, amit keres.
•Az építőkészletben található LEGO® kockák összeillesztéséhez és szétszedéséhez nincs szükség az Erőre! A kockák megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az elemek egyöntetűek, valamint tökéletesen és egyszerűen összeilleszthetők legyenek.
•A LEGO® kockákat és elemeket ledobjuk, összenyomjuk, megcsavarjuk, felhevítjük és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy minden egyes építőkészlet megfeleljen a Föld – és bármelyik galaxis legszigorúbb biztonsági szabványainak!



Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


A termék értékelése

5.0 (3 értékelés alapján)
Értékelések megtekintése


ok


Nagyon cuki :)


9 éves kisfiamnak vettem. Könnyedén összerakta. Tetszett neki. Minősége természetesen kitűnő, mint minden lego.

Népszerű termékek LEGO Star Wars kategóriából

Népszerű termékek LEGO ® márkából

Népszerű termékek Star Wars mesehőssel