LEGO Star Wars: AT-AT 75288

LEGO Star Wars: AT-AT 75288

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

Csatlakozz Luke Skywalkerhez a hoth-i csatamezőn, és küzdj meg Veers tábornokkal a hatalmas AT-AT-ban!

Ne kerülj a hatalmas harci lépegető lábai alá! Ugorj el a rugós kilövők elől! És légy óvatos a Hógárdistákkal is, akik háromlábú ágyújukkal megtámadják a speeder bike-ot! Luke fénykardjával szállj szembe a Birodalmi katonákkal! Ezután dobd be a hődetonátort az AT-AT-ba, hogy megpróbáld ledönteni!



Ikonikus LEGO® Star Wars AT-AT Lépegető az akciódús játékhoz

Klassz AT-AT Lépegető építőjáték a rajongóknak, hogy megépíthessék, kiállíthassák és újraalkothassák a hoth-i csata és a klasszikus Star Wars trilógia jeleneteit.



Játszd el a hoth-i csatát és más klasszikus Star Wars trilógia jeleneteket ezzel a gyermekeknek szánt AT-AT (75288) LEGO® építőkészlettel!

A Minden Terepen Bevethető Páncélozott Szállítójármű különböző részei felnyithatók a könnyű játékhoz, emellett rugós kilövőkkel, a belsejében pedig egy speeder bike-kal van ellátva. A rajongók imádni fogják az olyan eredeti részleteket, mint a csörlőt, mellyel felhúzhatják Luke-ot és a hődetonátor elemét is. A Birodalom a Lázadó Szövetség ellen Ez az akciódús készlet 6 LEGO minifigurát tartalmaz – Luke Skywalkert, Veers tábornokot, 2 AT-AT pilótát és 2 Hógárdistát. Mindannyian fel vannak fegyverezve, melyek között megtalálod Luke fénykardját és a Hógárdisták háromlábú ágyúját is, melyek klassz Star Wars küldetésekre inspirálnak. Csodálatos ajándékötlet bármelyik LEGO Star Wars gyűjtő számára, mely az önálló és a csoportos játékhoz is nagyszerű. A LEGO Star Wars készletek szeretete! A LEGO Csoport már több mint két évtizede alkot ikonikus csillaghajókat, járműveket, helyszíneket és szereplőket a Star Wars univerzumból, így a LEGO Star Wars téma hatalmas sikernek örvend. Kell ennél több?


• A klasszikus Star Wars trilógia és a LEGO® Star Wars: A Skywalker saga videojáték rajongói örömmel fogják eljátszani a hoth-i csata akcióit az ikonikus AT-AT (75288) Lépegető részletesen kidolgozott, állítható, LEGO kockákból épült változatával.
• Ez a gyermekeknek szánt, szórakoztató, kreatív építőjáték 6 LEGO® Star Wars minifigurát tartalmaz – Luke Skywalkert, Veers tábornokot, 2 AT-AT pilótát és 2 Hógárdistát, melyeknek fegyvereik vannak, hogy eljátszhasd velük a Birodalom és a Lázadó Szövetség közötti csatákat.
• Az AT-AT tartalmaz egy pilótafülkét 3 LEGO® minifigurának, kihajtható paneleket, rugós kilövőket, egy speeder bike-ot, csörlőt, alsó fedélzeti nyílást, ahol Luke bedobhatja a hődetonátor elemet, és még sok minden mást, amivel valósághű és kreatív lehet a játék.
• Ez az 1267 elemet tartalmazó készlet szuper születésnapi, ünnepi vagy különleges alkalomra szóló ajándék a 10 évnél idősebb fiúk és lányok számára, akik egy izgalmas építési kihívásra és órákon át tartó önálló vagy csoportos játékra vágynak.
• Az AT-AT jármű több mint 34 cm magas, 38 cm hosszú és 15 cm széles. A rajongók a járművet a LEGO® Star Wars: A Skywalker saga videojátékban is vezethetik.
• Ehhez a Star Wars AT-AT Lépegető építőkészlethez nincs szükség elemekre – kizárólag LEGO® kockákból áll, így a gyermekek képzelete működteti, mely korlátlan galaktikus kalandokat és kreatív szórakozást ígér.
• Azon gondolkodsz, hogy megvásárold-e ezt a klassz építőjátékot egy Star Wars rajongónak, aki számára még újak a LEGO® készletek? Ne aggódj! Egy lépésről lépésre vezető útmutató is tartozik hozzá, így magabiztosan belevághat ebbe a komplex építési kihívásba.
• A LEGO® Star Wars építőjátékok nagyszerűek a gyermekek és a felnőtt rajongók számára az építéshez, a kiállításhoz és a klasszikus Star Wars jelenetek eljátszásához, de akár saját, szórakoztató küldetéseket is kitalálhatnak. Mindenki megtalálja a számára legjobbat!
• A LEGO® kockák összeillesztéséhez és szétszedéséhez nincs szükség az Erőre! Megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőjáték-készlet kockái tökéletesen és könnyedén összeilleszthetők legyenek.
• A LEGO® kockákat és elemeket felhevítjük, összenyomjuk, ledobjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy minden akciódús Star Wars készlet megfeleljen a Föld – és a messzi-messzi galaxisok – legszigorúbb minőségi és biztonsági szabványainak.



Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


Népszerű termékek LEGO Star Wars kategóriából

Népszerű termékek LEGO ® márkából

Népszerű termékek Star Wars mesehőssel