LEGO Star Wars: Droid Parancsnok 75253

LEGO Star Wars: Droid Parancsnok 75253

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

Válj LEGO Star Wars BOOST Droid parancsnokká építés, programozás és játék közben, mialatt a lenyűgöző droidokkal kihívást jelentő küldetéseket teljesítesz! Töltsd le az ingyenes LEGO BOOST Star Wars appot, majd építsd meg az imádni való asztromechanikus droidot, R2-D2-t, egy Gonk droidot és egy Keresődroidot! Utazz az Alderaanra, a Halálcsillagra és még több izgalmas helyre az applikáció segítségével, miközben több mint 40 kihívást jelentő küldetés teljesítésére utasítod droidjaidat a Lázadó Szövetség vagy a hatalmas Birodalom oldalán. Építsd meg és rögzítsd a rakétahajtóműveket, egy süti kilövőt, egy katapultot és még sok minden mást! Majd az app segítségével keltsd életre droidjaidat, kémkedj a Birodalom után, képezd ki magad a csatára vagy akár fejts meg egy üzenetet Leia hercegnő számára... ki tudja, mely LEGO Star Wars szereplővel futsz még össze a galaxisbeli utazásod során. Készítsd fel a droidjaidat, parancsnok! A gyermekek megtanulhatják a programozást és fejleszthetik kreatív problémamegoldó képességeiket, miközben az interaktív STEM játékkal játszanak, ami 3 megépíthető LEGO Star Wars droidot és több mint 40 interaktív küldetést tartalmaz. Ez a gyermekeknek szánt, szórakoztató LEGO Star Wars robotos játék szín- és távolságérzékelőt, interaktív motort, Move Hubot és 1177 elemet tartalmaz - épp eleget ahhoz, hogy megépíthessék a 3 imádni való LEGO figurát: R2-D2-t, egy Gonk droidot és egy Keresődroidot. Ne feledd, hogy egyszerre csak egy megépített robotot kelthetsz életre a készletben található Bluetooth irányítású Move Hub segítségével. A megépíthető kellékek között rakétahajtóműveket, katapultot, süti kilövőt, célpontot, színdekódert, akadályokat és még sok minden mást is találsz. Az ingyenes LEGO BOOST Star Wars app segítségével a 8 év fölötti gyermekek nagy örömmel fogják megépíteni a robotos játékokat, rögzíteni az eszközöket és fegyvereket, valamint életre kelteni a robotokat, hogy szórakoztató, kihívást jelentő küldetéseket teljesítsenek a könnyen használható programozással. Látogass el a LEGO.com/devicecheck oldalra, ahol megtalálod a kompatibilis eszközök listáját. Ez a készlet kiváló születésnapi, karácsonyi vagy bármilyen alkalomhoz illő ajándék lehet, melyben megtalálható a Star Wars filmsorozat I-VI. epizódjainak felejthetetlen szereplői, helyszínei, hangjai és zenéi, melyeket gyermekek és felnőttek egyaránt imádni fognak. A LEGO kockából épült R2-D2 méretei: több mint 20 cm magas, 10 cm hosszú és 14 cm széles. A LEGO Gonk droid méretei: több mint 18 cm magas, 16 cm hosszú és 9 cm széles. A LEGO Keresődroid méretei: több mint 14 cm magas, 17 cm hosszú és 9 cm széles. Az ingyenes LEGO BOOST Star Wars Droid parancsok app egyes iOS, Android és Fire okoseszközökön is elérhető. Kérj szüleidtől engedélyt az online csatlakozás előtt!

Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


Népszerű termékek LEGO Star Wars kategóriából

Népszerű termékek LEGO ® márkából

Népszerű termékek Star Wars mesehőssel