LEGO Star Wars: Mos Eisley Cantina 75290

LEGO Star Wars: Mos Eisley Cantina 75290

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

Építsd meg és állítsd ki saját Mos Eisley Cantinádat!


Kapcsolódj ki ezzel az elképesztő Mos Eisley Cantina építőmodellel! Vedd le a tetőt, hogy elmerülhess az eredeti részletekben! Egészítsd ki az extra épületekkel, 2 terepsiklóval és Dewback LEGO® figurájával, hogy egy bámulatos dísztárgyat alkoss! Ezután alkosd meg a Tatuin kantin klasszikus jeleneteit a Star Wars: Egy új remény című filmből ismert hősök, csempészek, fejvadászok és földönkívüliek LEGO minifiguráival.




Élvezd a magadra szánt időt, és éld át újra a Star Wars: Egy új remény című film ikonikus pillanatait a klassz LEGO® Star Wars Mos Eisley Cantina (75290) kiállítható építőmodelljével. Ez a 3187 elemből álló Építőmester sorozatkészlet tartalmazza a Cantinát, amelyben rengeteg eredeti részlet vár a rajongókra, emellett rögzíthető épületeket is találnak, amelyekkel megalkothatják a Mos Eisley város helyszíneit.

Építsd meg és állítsd ki!


Ez a magával ragadó építmény remek módja a kikapcsolódásnak, amellyel elmerülhetsz a Star Wars iránti szenvedélyedben. A csodálatos dísztárgyat egy Dewback LEGO figura és 2 terepsikló varázsolja teljessé. Keltsd életre saját Tatooine helyszínedet 21 figurával, többek között Luke Skywalkerrel, Han Solóval és C-3PO-val, valamint az új, 2020 októberében megjelenő Ponda Baba, Garindan, Labria és R2-D2 LEGO droid figuráival.



A következő DIY (csináld-magad) projekted


Ehhez az építőkészlethez tartozik egy átlátható útmutató, így a kézzel fogható, DIY (csináld-magad) élmény minden egyes lépését élvezni fogod. A LEGO Star Wars készletek széles kínálatának részeként ez a felnőtteknek szánt építőkészlet szuper ajándék lehet saját magadnak, valamint a Star Wars rajongóknak és a hobbiépítőknek egyaránt.


• Merülj el egy kihívást jelentő építésben, majd alkosd meg a Star Wars: Egy új remény című film klasszikus jeleneteit az Építőmester sorozat részletesen kidolgozott, kiállítható LEGO® Star Wars Mos Eisley Cantina (75290) modelljével.
• Ez az építőkészlet 21 figurát tartalmaz, többek között Chewbaccát, Obi-Wan Kenobit, Ponda Babát, Garindant és Labriát, valamint egy R2-D2 LEGO droid figurát és egy Dewback LEGO figurát, amelyekkel életre keltheted a Tatuin fogadót.
• A Cantina levehető tetővel rendelkezik, annak érdekében, hogy könnyedén hozzáférhess a különböző fülkékhez, ahol felfedezheted az eredeti részleteket és történeteket játszhatsz el a hősökkel, valamint számos csempésszel, fejvadásszal és földönkívülivel.
• Ez a 3187 elemből álló Star Wars építőkészlet tökéletes a stresszoldásra, emellett csodálatos ajándék lehet saját magadnak, valamint különleges születésnapi vagy ünnepi ajándék a Star Wars rajongóknak és a hobbiépítőknek.
• A Mos Eisley Cantina építőmodell kinyitva több mint 19 cm magas, 52 cm széles és 58 cm mély. A rögzíthető épületek és a 2 terepsikló mellett kiállítva lenyűgözően fog mutatni.
• Nincs szükség elemekre – a készlet kézzel fogható, tudatos építési élményét csakis LEGO® kockákkal élheted át. Szóval csak add át magad a jól megérdemelt pihenésnek, és élvezd az ikonikus Star Wars helyszín megépítését!
• A készlet egy könnyen követhető útmutatót is tartalmaz, így még az újonc LEGO® építők is magabiztosan vághatnak bele az építésbe. Emellett találsz egy illusztrált füzetet, amelyben olvashatsz a készletről, a modelltervezőről és az inspiráló Star Wars történetekről is.
• Ez a felnőtteknek szánt LEGO® Star Wars az inspiráló LEGO építőkészletek gyűjteményének része, amely tökéletes lehet neked, mint igényes hobbiépítőnek, hogyha egy új, szórakoztató és kreatív DIY (csináld-magad) projektet keresel.
• A LEGO® építőkockák már 1958 óta megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek, kompatibilisek, valamint egyszerűen összerakhatók és szétszedhetők legyenek minden alkalommal. Nincs szükséged az Erőre!
• A LEGO® kockákat és elemeket alaposan leteszteljük és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy minden Star Wars építőkészlet megfeleljen a Föld – és az összes galaxis – legszigorúbb biztonsági és minőségi szabványainak.



Tartalom: 20 minifigura

Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


Népszerű termékek LEGO Star Wars kategóriából

Népszerű termékek LEGO ® márkából

Népszerű termékek Star Wars mesehőssel