LEGO Star Wars: TM Darth Vader sisak 75304

LEGO Star Wars: TM Darth Vader sisak 75304

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

Ragadd meg egy Star Wars ikon baljós kinézetét ezzel a gyűjthető, megépíthető és kiállítható Darth Vader sisakkal!

Kapcsolódj ki, és merülj el egy összetett, kreatív kihívásban, miközben minden eredeti részletet LEGO® stílusban készítesz el. Ezután állítsd ki az állványon a névtáblájával együtt, beszélgetésindítóként az irodában, vagy szemet gyönyörködtető dísztárgyként otthon.




Ikonikus, gyűjthető és kiállítható Darth Vader sisak



Alkosd meg Darth Vader sisakjának minden ikonikus részletét ezzel a megépíthető és kiállítható modellel – ami a felnőtteknek szánt, gyűjthető LEGO® Star Wars sorozat része.



Ródd le a tiszteleted a Sith Sötét Nagyura előtt ezzel a gyűjthető LEGO® Star Wars Darth Vader sisakkal (75304). Merülj el az összetett építési folyamatban, és éld át újra a klasszikus Star Wars történet jeleneteit, miközben LEGO stílusban megalkotod a sisak ikonikus formáját és baljós részleteit.Bemutatásra tervezveA Darth Vader sisak kompakt méretű, emellett egy névtáblával kiegészített bemutatóállvány is tartozik hozzá, ami teljessé varázsolja ezt a bámulatos dísztárgyat, így igazán feldobhatod vele az otthonodat vagy a munkahelyedet. Nézd meg az új, 2021 májusában érkező, megépíthető és kiállítható LEGO Star Wars sisakot is: a Felderítő rohamosztagos sisakot (75305)!Különleges ajándékötletA felnőtteknek szánt LEGO Star Wars építőkészletek gyűjteményének részeként ez a kiváló minőségű készlet csodálatos emléktárgy lehet magadnak, a Star Wars rajongóknak, a tapasztalt LEGO építőknek vagy bárkinek, aki imádja a szórakoztató, kreatív kihívásokat.


• Hagyd magad mögött a mindennapi stresszt egy időre, és élvezd a kikapcsolódást, miközben elkészíted Darth Vader sisakjának minden fenyegető részletét ezzel a gyűjthető LEGO® Star Wars építőkészlettel (75304).

• Darth Vader sisakjának ikonikus kialakítása LEGO® kockák formájában eleveníti fel a klasszikus Star Wars történet jeleneteinek emlékeit, emellett a bemutatóállvány és névtábla segítségével kiállítva is lenyűgözően fog mutatni.

• Ez a készlet a gyűjthető, megépíthető és kiállítható LEGO® Star Wars sisakmodellek sorozatának része – nézd meg az új, 2021 májusában megjelenő Felderítő rohamosztagos sisakot (75305) is!

• Ez a 834 elemből álló készlet egy összetett, izgalmas építési élményt nyújt, emellett remek születésnapi, ünnepi vagy más alkalomra szóló ajándék bármelyik Star Wars rajongónak, a tapasztalt LEGO építőknek vagy hobbiépítőknek.

• A több mint 20 cm magas, 15 cm széles és 14 cm mély, megépíthető Darth Vader sisakmodell kiállításához nincs szükség sok helyre, ám annál nagyobb hatást fog kelteni.



• Megvásárolnád ezt a készletet egy hatalmas Star Wars rajongónak, akinek még új a LEGO® világa? Nem gond. Tartozik hozzá egy egyszerű útmutató, így olyan magabiztosan vághat bele az összetett építmény elkészítésébe, akár egy Jedi.

• Ez a felnőtteknek szánt LEGO® Star Wars készlet a kiváló minőségű és szórakoztató építőkészletek gyűjteményének része, ami tökéletes neked, mint igényes hobbiépítőnek, aki élvezi a kézzelfogható, kreatív projekteket.

• A LEGO® alkatrészek már 1958 óta megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek és biztonságosan összeilleszthetők legyenek, így robusztus építményeket alkothatsz.

• A LEGO® kockákat és elemeket maximálisan leteszteljük, így biztosítva, hogy megfeleljenek a Föld – és a messzi-messzi galaxisok – legszigorúbb biztonsági szabványainak!



Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


Népszerű termékek LEGO Star Wars kategóriából

Népszerű termékek LEGO ® márkából

Népszerű termékek Star Wars mesehőssel