LEGO® DC Comics Super Heroes: 1989 Denevérszárny​ 76161

LEGO® DC Comics Super Heroes: 1989 Denevérszárny​ 76161

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető


Ez nem gyerekjáték. Ha komolyan rajongsz BATMAN-ért, a képregénybeli szuperhősökért vagy a klassz modellek elkészítéséért, akkor ez a LEGO DC BATMAN 1989 Denevérszárny pont neked való!





Denevérszárny-építési projekt


Alkosd meg BATMAN ikonikus repülőjének, a Denevérszárny eredeti részleteit és gótikus eleganciáját ezzel a megépíthető és kiállítható LEGO modellel! A bámulatos másolat valósághű részletekkel, levehető védőtetővel, kialakított belső térrel, állítható terelőlapokkal és egy új, különleges elemmel rendelkezik, amely segítségével a falra szerelheted a modellt. Emellett találsz egy állványt, egy névtáblát és 3 minifigurát – BATMAN-T, JOKER-T és Lawrence-t, a Boomboxos Goon-t –, amelyekkel bámulatos formában rendezheted el a modelled.



LEGO építőmodell-készletek


Szakadj ki a szürke hétköznapokból, és add át magad a kreatív építés nyújtotta örömnek a felnőtteknek szánt LEGO építőkészletek segítségével! A sikerélményt nyújtó építést és a lenyűgöző, kiállítható darabokat kínáló, felnőtteknek szánt LEGO készletek nagyszerű születésnapi, ünnepi vagy személyes ajándékok bárkinek, aki érdeklődik a modellkészítés és a képregénykultúra iránt.


• Mutasd ki a köpenyes keresztes lovag iránti rajongásod a LEGO® DC BATMAN 1989 Denevérszárnnyal! Ha felnőtt Batman rajongó vagy lelkes modellépítő vagy, akkor ez a megépíthető és kiállítható Denevérszárny modell tökéletes számodra!
• Az 1989-es BATMAN című filmből ismert Denevérszárny ikonikus stílusát egy strapabíró állvány, egy névtábla és 3 minifigura teszi még lenyűgözőbbé: BATMAN, JOKER és egy Boomboxos bandita.
• Ezzel a kihívást jelentő és izgalmas építési projektet nyújtó készlettel lenyűgöző és stresszoldó módon szakadhatsz ki a valóságból – emellett nagyszerűen fog mutatni a falon vagy az állványon, otthon és az irodában egyaránt.
• Minden szuperhős vagy LEGO® rajongó imádni fogja ezt a 2363 elemből álló építőkészletet. Akár magadnak vásárolod meg, akár születésnapi vagy ünnepi ajándéknak szánod, ez a LEGO Denevérszárny modell egész biztosan órákon át tartó szórakozást nyújt majd.
• A több mint 11 cm magas, 52 cm hosszú és 58 cm széles LEGO® DC BATMAN 1989 Denevérszárny​ bámulatosan fog mutatni az állványán és falra rögzítve is.
• Nincs szükség elemekre. Ez a gyűjthető BATMAN emléktárgy megépíthető és kiállítható élményt nyújt, amely minden BATMAN, sci-fi vagy modellépítés iránt rajongó figyelmét felkelti.
• A könnyen követhető, minőségi útmutató segítségével maximális szórakozásban lesz részed a lenyűgöző építési projekt során.
• Az eredeti LEGO® reprodukciók sorozatának része, amelyet arra terveztek, hogy sikerélménnyel teli építést és kiállítási lehetőséget nyújtson. Ha a sorozat többi készletére is kíváncsi vagy, nézd meg a LEGO DC BATMAN 1989 Batmobile-t is!
• A LEGO® kockák és elemek összeillesztéséhez és szétszedéséhez nincs szükség szuperképességekre. Az elemek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy tökéletesen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal.
• A LEGO® kockákat és elemeket szigorúan leteszteljük, annak érdekében, hogy klassz, kiállítható modelled megfeleljen a Föld és GOTHAM CITY legszigorúbb játékbiztonsági szabványainak.



Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


Népszerű termékek LEGO DC Super Heroes kategóriából

Népszerű termékek LEGO ® márkából

Népszerű termékek Batman mesehőssel