LEGO Super Heroes: Venom 76187

LEGO Super Heroes: Venom 76187

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

Építsd meg Venomot: a borotvaéles fogú idegent!

Alkosd meg a Marvel Univerzum egyik legjellegzetesebb és legijesztőbb szereplőjét: Venomot! Ez a bámulatos, megépíthető és kiállítható modell megragadja az idegen szimbióta minden eredeti, hátborzongató részletét. Akárhol is állítod ki, biztosan mindenki erről fog beszélni. Ez a kihívást jelentő, izgalmas LEGO® modell egy strapabíró alaplapon ül, amelynek elejét egy stílusos névtábla egészíti ki.




Szakadj ki a valóságból, és lépj be a Pókember univerzumba Venom LEGO® kockákból készült másolatával – izgalmas projekt a Marvel képregények felnőtt rajongóinak. Vesd be építési készségeidet, és őrizd meg örökre egy ikonikus Marvel szuper-gonosztevő jellegzetes, borotvaéles fogú részleteit a LEGO® Marvel Pókember Venom (76187) készlettel.

Megépíthető és kiállítható, részletesen kidolgozott másolat


Venom és a Pókember filmek rajongói imádni fogják az izgalmas építési élményt, miközben elkészítik a rémisztő idegen szimbióta eredeti részleteit. A túlméretezett állkapocs telis-tele van tőrszerű fogakkal, a hosszú, csavaros nyelve és az alacsony fekete szemöldöke pedig egy kihagyhatatlan dísztárggyá áll össze. A strapabíró alaplaphoz rögzített, stílusos névtáblával ellátott, bámulatos modell még csodálatosabban fog festeni más LEGO képregényes alkotások mellett.



LEGO építőmodell-készletek


Szakadj ki a nyüzsgő világból, és fedezd fel újra a kreatív építés örömét a felnőtteknek szánt LEGO építőkészletekkel! Az elégedettséggel eltöltő építést és bámulatos kiállítható darabokat kínáló, felnőtteknek szánt LEGO készletek nagyszerű születésnapi, karácsonyi vagy személyes ajándékok bárkinek, aki érdeklődik a modellkészítés és a képregénykultúra iránt.


• Építsd meg és állítsd ki a Marvel Univerzum egyik legfélelmetesebb szereplőjét a LEGO® Marvel Pókember Venom (76187) szettel – egy magával ragadó, megépíthető és kiállítható modellel, ami kifejezetten felnőtteknek készült.

• Az ikonikus idegen teremtmény tőrszerű fogakkal és hosszú, csavaros nyelvvel áll a stílusos névtáblával kiegészített, strapabíró alaplapon.

• A Marvel filmes emléktárgy gyűjthető darabja még a kézzelfogható, kreatív építési munka után is sokáig örömmel fog eltölteni.

• Ha felnőtt Marvel rajongó vagy modellkészítő vagy, akkor ez a megépíthető filmszereplő másolat tökéletes építési projekt lesz számodra!• A több mint 19 cm magas, 9 cm széles és 19 cm mély, lenyűgöző modell egész biztosan felkelti mindenki figyelmét és érdeklődését, akár otthon, akár a munkahelyeden állítod ki.



• Ez a gyűjthető és kiállítható Venom modell stresszoldóélményt nyújt, miközben az 565 LEGO® elemből összeáll a bámulatos alkotás.

• A kiváló minőségű, nyomtatott útmutató segítségével könnyedén és azonnal belevághatsz ebbe a lenyűgöző építési projektbe.

• A felnőtteknek szánt LEGO® készletek elégedettséget nyújtó építési és kiállítási élményt nyújtanak, amelyek minden lelkes modellkészítőt el fognak bűvölni.

• A LEGO® építőkészletek megfelelnek a legszigorúbb iparági és minőségi szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek, kompatibilisek, valamint tökéletesen összeilleszthetők és szétszedhetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.

• A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.



Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


Népszerű termékek LEGO Marvel Super Heroes kategóriából

Népszerű termékek LEGO ® márkából

Népszerű termékek Pókember mesehőssel