LEGO Super Mario: A Piranha növény erőcsúszdája kiegészítő szett 71365

LEGO Super Mario: A Piranha növény erőcsúszdája kiegészítő szett 71365

5.0 (3)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

A gyermekek új, veszélyes libikókakihívással bővíthetik LEGO Super Mario kezdőpályájukat ezzel A Piranha növény erőcsúszdája kiegészítő szettel.





A rajongók a Piranha növény erőcsúszdája kihívással kiegészíthetik LEGO Super Mario univerzumukat, és egyre ügyesebbekké válhatnak az érmegyűjtésben ezzel a mókás Kiegészítő készlettel (71365). Ez a gyűjthető játékkészlet tartalmaz egy libikókasíneken álló platformot, amelynek mindkét végén egy Piranha növény található. Emellett találsz egy Időkockát, amellyel több időt nyerhetsz LEGO Mario-nak a pályán (a csomag a figurát nem tartalmazza), valamint egy Goomba és egy Koopa Troopa figurát is legyőzhetsz. Az ajándéknak is nagyszerű építőjátékot a gyermekek kombinálhatják a Mario kalandjai kezdőpálya (71360) készlettel, amely tartalmazza LEGO Mario figuráját, emellett átrendezhetik a pályát, így új játéklehetőségeket alkothatnak. Ingyenes alkalmazás Az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazáshoz Instructions PLUS is tartozik, amely segít megépíteni a modult, emellett kreatív építési és játékmódokat javasol, és még egy biztonságos platformot is tartalmaz, ahol megoszthatod az ötleteidet más rajongókkal. Korlátlan, kreatív szórakozás A LEGO Super Mario készletek életre keltik a család kedvenc karakterét. A kezdőpálya építőjáték, a kiegészítő szettek és a szupererő csomagok segítségével a rajongók egyedi pályákat építhetnek.






  • Ezzel a zseniális A Piranha növény erőcsúszdája kiegészítő szettel (71365) felturbózhatják LEGO Super Mario Mario kalandjai kezdőpálya (71360) készletüket, és megmérkőzhetnek barátaikkal, hogy elsajátítsák a csúszó- és libikókakihívást.

  • Ez a gyűjthető játékkészlet tartalmaz egy megépíthető libikókát síneken álló platformmal, amelyre felállíthatják LEGO Mario-t (a csomag a figurát nem tartalmazza). A játékosoknak nagyon gyorsan kell libikókázniuk ahhoz, hogy érméket nyerjenek, miközben nem érhetnek hozzá a libikóka két végén található Piranha növényekhez.

  • A kiegészítő szettben található Időkockával a játékosok több időt nyerhetnek a pályán. Ez a modul tartalmaz egy Goomba és egy Koopa Troopa játékfigurát is, amelyeket LEGO Mario legyőzhet, és még több érmét nyerhet.






  • Ez a 217 elemből álló LEGO építőjáték szórakoztató születésnapi vagy ünnepi ajándék a 7 évnél nagyobb gyermekeknek, amely arra inspirálja őket, hogy egyedi pályákat alkossanak és új képességeket tanuljanak, hogy még ügyesebbek legyenek az érmegyűjtésben.

  • Az alapfelállásban több mint 12 cm magas, 27 cm széles és 23 cm mély modult átrendezheted és számtalan módon kombinálhatod a kezdőpályával vagy más LEGO Super Mario kiegészítő szettekkel.

  • Ehhez a kreatív építőjáték-készlethez nincs szükség elemekre – csupán azzal keltheted életre, ha kombinálod a kezdőpálya készletben található LEGO Mario figurával. A készlethez egy átlátható útmutató is tartozik, így a gyermekek önállóan vághatnak bele az építésbe.






  • Az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazásban építési útmutatókat, kreatív játékmódokat és egy biztonságos felületet is találsz, ahol megoszthatod az ötleteidet. Látogass el a LEGO.hu/devicecheck oldalra, ahol megtalálod a kompatibilis Android és iOS eszközök listáját.

  • A gyűjthető LEGO Super Mario építőjáték-készletek életre keltik az ikonikus karaktert, emellett rengeteg lehetőséget nyújtanak a gyermekeknek és rajongóknak ahhoz, hogy kibővítsék, átalakítsák, személyre szabják és korlátlan kihívásokat alkossanak.

  • A LEGO kockák összeillesztéséhez és szétszedéséhez nincs szükség a Super Star képességeire! Az elemek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így biztosítva a tökéletes, egyszerű összeilleszthetőséget minden alkalommal, valamint az egységes, robusztus építményeket.

  • A LEGO építőkockákat és elemeket ledobjuk, összenyomjuk, megcsavarjuk, felhevítjük és szigorúan megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy minden egyes LEGO készlet megfeleljen a legszigorúbb biztonsági szabványoknak.




Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


A termék értékelése

5.0 (3 értékelés alapján)
Értékelések megtekintése


Legó minőség, kreatív játék.


Nagyon szuper, gyorsan megjött, keresztfiam imádja.


Én nagyon örültem amikor rátaláltam az oldalon erre a termékre ugyanis több játékboltot feljártam és sajnos nem találtam sehol ezt a játékot amelyre nagyon vágyott a keresztfiam. Ráadásul 2 napom volt beszerezni az ajándékot és külön örültem ,hogy 1 nap alatt leszállították részemre és így mérhetetlen nagy örömöt okoztam keresztfiamnak. Minősége tökéletes és tényleg valós a kép mely fel van tüntetve. Mégegyszer köszönöm a játékbolt dolgozóinak.

Népszerű termékek LEGO Super Mario kategóriából

Népszerű termékek LEGO ® márkából

Népszerű termékek Super Mario mesehőssel