LEGO Super Mario: Karaktercsomagok 71361

LEGO Super Mario: Karaktercsomagok 71361

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető



Ez a kiegészítő szett tartalmazza LEGO Mario házát, a Super Star Kockát, egy függőágyat és még sok minden mást, amelyekkel kibővíthető a LEGO Super Mario kezdőpálya.





A rajongók kibővíthetik LEGO Super Mario játékukat, és rengeteg kreatív szerepjátékos mókában lehet részük ezzel a Mario háza & Yoshi kiegészítő szettel (71361). Ez a gyűjthető játékkészlet tartalmaz egy megépíthető házat nyitható ajtóval és tetővel, amely alatt egy Super Star kocka lapul. Nagyszerű ajándék gyermekeknek, akiknek megvan a Mario kalandjai kezdőpálya (71360) szett. A készlet tartalmaz egy függőágyat, amelyben álomba ringathatod LEGO Mario-t (a csomag a figurát nem tartalmazza), valamint Yoshi és Goomba játékfiguráit, amelyekkel interakcióba léphetsz és érméket nyerhetsz. Lenyűgöző alkalmazás Az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazás klassz képmegjelenítő eszközöket tartalmaz, amelyek segítenek megépíteni a modult, kreatív építési és játékmódokat javasol, valamint egy biztonságos platformot is tartalmaz, ahol a gyermekek megoszthatják alkotásaikat más rajongókkal. Nagyszerű ajándékötletek Az inspiráló LEGO Super Mario játékkészletek életre keltik a család kedvenc karakterét. A kezdőpálya, a kiegészítő szettek és a szupererő csomagok szórakoztató LEGO ajándékok a kreatív gyermekeknek és rajongóknak, akik egyedi pályákat alkothatnak, megmérkőzhetnek barátaikkal vagy önállóan is belevághatnak a játékba.






  • A gyermekek digitális érméket gyűjthetnek a következő szinthez, emellett rengeteg szerepjátékos móka vár rájuk, ha ezt az aranyos Mario háza & Yoshi kiegészítő szettet (71361) a LEGO Super Mario Mario kalandjai kezdőpálya (71360) készlettel kombinálják.

  • Ez a gyűjthető játékkészlet tartalmaz egy kockákból épült házat, amelynek nyitható teteje alatt egy Super Star kocka lapul, emellett vár még rád egy függőágy, valamint Yoshi és Goomba figurái, amelyekkel LEGO Mario (a csomag a figurát nem tartalmazza) interakcióba léphet.

  • Ringasd álomba LEGO Mario-t (a csomag a figurát nem tartalmazza) a függőágyon, helyezd a barátja, Yoshi hátára, hogy beszélgessenek, majd győzd le a Goombát... ez a kiegészítő szett számtalan mókás lehetőséget nyújt a játékélmény fokozásához.






  • Ez a 205 elemből álló, kreatív LEGO építőkészlet szórakoztató születésnapi vagy ünnepi ajándék a 6 éves vagy nagyobb gyermekeknek, amely beindítja a képzelőerejüket, így egyedi pályákat alkothatnak, valamint a Mario kalandjai kezdőpálya készletüket is személyre szabhatják.

  • Az alapfelállásban több mint 13 cm magas, 25 cm széles és 17 cm mély modul átrendezhető és számtalan módon kombinálható a kezdőpályával vagy más LEGO Super Mario kiegészítő szettekkel.

  • Ehhez a kreatív építőjátékhoz nincs szükség elemekre –azzal keltheted életre, ha kombinálod a kezdőpálya készletben található LEGO Mario figurával. A készlethez egy átlátható útmutató is tartozik, így a fiatalok magabiztosan vághatnak bele az építésbe.






  • Az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazásban építési útmutatókat, kreatív játékmódokat és egy biztonságos felületet is találsz, ahol megoszthatod az ötleteidet. Látogass el a LEGO.hu/devicecheck oldalra, ahol megtalálod a kompatibilis Android és iOS eszközök listáját.

  • A gyűjthető LEGO Super Mario építőjáték-készletek életre keltik az ikonikus szereplőt. A rajongók kibővíthetik és átalakíthatják saját pályáikat, amelyeket önállóan vagy barátaikkal és családjukkal is élvezhetnek.

  • Az építőknek nem lesz szükségük a Super Star képességeire ahhoz, hogy összeillesszék és szétszedjék a LEGO kockákat! Az elemek már 1958 óta megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek, valamint tökéletesen összeilleszthetők legyenek.

  • A LEGO kockákat és elemeket alaposan leteszteljük és megvizsgáljuk, annak érdekében, hogy minden LEGO építőjáték megfeleljen a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak.




Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


Népszerű termékek LEGO Super Mario kategóriából

Népszerű termékek LEGO ® márkából