LEGO® Super Mario Lakitu Sky World kiegészítő szett 71389

LEGO® Super Mario Lakitu Sky World kiegészítő szett 71389

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető


Dobd fel egy szórakoztató kihívással a gyermekek LEGO® Super Mario univerzumát a Lakitu Sky World kiegészítő szett (71389) segítségével!


Tartalmaz egy forgó felhőplatformot, ami LEGO® Mario és/vagy LEGO® Luigi (a figurákat a csomag nem tartalmazza) alsó felhőn való ide-oda csúsztatásával forog, miközben Lakitut próbálja lelökni róla. A készlet tartalmazza Lakitu, Bullet Bill és Fuzzy figuráit, valamint egy Időkockát, ami extra időt nyújt a pályán. (Megjegyzés: a 71360 vagy a 71387 kezdőpálya szükséges az interaktív játékhoz.)

Küzdj meg Lakituval ebben a kiegészítő szettben, amellyel kibővítheted LEGO® Super Mario kezdőpályádat! Mozgasd a felhőcsúszkákat előre és hátra, amilyen gyorsan csak tudod, hogy Lakitu lepörögjön a felhőjéről – csak légy óvatos azzal a Bullet Billel! Győzd le a Fuzzyt, majd ugorj az Időkockára, hogy extra időt nyerj! Csatlakozhatsz vagy akár meg is mérkőzhetsz egy barátoddal és az ő LEGO® Luigi vagy LEGO® Mario figurájával.




Csapatmunka vagy mérkőzés!


A gyermekek játszhatnak önállóan, de akár egy barátjukkal együtt vagy elenne is megmérkőzhetnek, akinek megvan LEGO Mario vagy LEGO Luigi figurája. Nézd meg az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazás útmutatóit, kreatív inspirációit és sok minden mást!

Végtelen lehetőségek!


A gyűjthető LEGO Super Mario játékkészletek életre keltik a népszerű Super Mario szereplőket, így ideális ajándékok gyermekeknek, akik imádják a kreatív játékokat. A kezdőpályák, a kiegészítő szettek és a szupererő csomagok segítségével a rajongók egyedi pályákat építhetnek.



• Turbózd fel a gyermekek kockákból épült LEGO® Super Mario univerzumát egy felhőforgató, digitális érmegyűjtő kihívással, amit ez a Lakitu Sky World kiegészítő szett (71389) nyújt!

• A készlet tartalmazza Super Mario 3 ikonikus ellenségének LEGO® figuráit – Lakitut, egy Bullet Billt és egy Fuzzyt, valamint egy Időkockát is, ami extra időt nyújt a játékosoknak a pálya teljesítéséhez.

• Tartalmaz egy forgó felhőplatformot, ami LEGO® Mario és/vagy LEGO® Luigi (a figurákat a csomag nem tartalmazza) alsó felhőn való ide-oda csúsztatásával forog.

• Ez a 484 elemből álló játékkészlet szuper születésnapi vagy ünnepi ajándék a 7 évnél nagyobb gyermekeknek, akiknek a játékhoz szükséges LEGO® Super Mario kezdőpálya (71360 vagy 71387) készlet is megvan.

• Remek az önálló játékhoz, de egy barátod LEGO® Mario vagy LEGO® Luigi figurájához is csatlakoztathatod Bluetooth-on keresztül (az extra figurákat nem tartalmazza), így 2-játékos móka vár rátok, ahol csapatmunkával extra érméket szerezhettek.


• Ez a modul alapfelállásban több mint 15 cm magas, 35 cm széles és 27 cm mély, amit átalakíthatsz vagy más LEGO® Super Mario szettekkel is sokféleképpen kombinálhatsz.

• Az ingyenes LEGO® Super Mario alkalmazásban találsz építési útmutatókat, egy biztonságos platformot gyermekeknek, ahol megoszthatják az ötleteiket, és sok mást is. A kompatibilis Android és iOS eszközöket megtalálod a LEGO.hu/devicecheck oldalon.

• A gyűjthető LEGO® Super Mario játékok életre keltik a család kedvenc karakterét, emellett korlátlan, szórakoztató, kreatív lehetőségeket nyújtanak a rajongóknak ahhoz, hogy kibővítsék és átépítsék saját, egyedi pályáikat.

• A LEGO® alkatrészek már 1958 óta megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek, valamint egyszerűen és stabilan összeilleszthetők legyenek minden alkalommal.

• A LEGO® építőelemeket a lehető legalaposabban leteszteljük, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.



Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


Népszerű termékek LEGO Super Mario kategóriából

Népszerű termékek LEGO ® márkából

Népszerű termékek Super Mario mesehőssel