LEGO Super Mario: Propeller Mario szupererő csomag 71371

LEGO Super Mario: Propeller Mario szupererő csomag 71371

4.3 (3)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető



A gyermekek belevethetik magukat a légi LEGO Super Mario akcióba ezzel a Propeller Mario szupererő csomaggal, amely tartalmaz egy interaktív öltözéket LEGO Mario figurájuk számára.





A játékosok új dimenzióval bővíthetik LEGO Super Mario játékaikat ezzel a Propeller Mario szupererő csomaggal (71371). Ez a kiegészítő csomag tartalmaz egy interaktív öltözéket LEGO Mario számára (a csomag a figurát nem tartalmazza) propelleres sapkával – amikor a játékos „megrepteti“ LEGO Mariót, hogy érméket szerezzen, propellerhangok szólalnak meg. Ez az építőkészlet nagyszerű ajándék gyermekeknek, akiknek megvan a Mario kalandjai kezdőpálya (71360), amely tartalmazza a LEGO Mario figurát. Építs és játssz! Az építési útmutatókat megtalálod a dobozban és az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazásban is. Az alkalmazás kreatív építési és játékmódokat javasol, emellett egy biztonságos platformot is nyújt a gyermekeknek, ahol más LEGO Mario rajongókkal is megoszthatják alkotásaikat. Korlátlan LEGO Mario! A csoportos mérkőzésekhez és az önálló játékhoz is nagyszerű, gyűjthető LEGO Super Mario játékkészletek életre keltik a család kedvenc szereplőjét. A kezdőpálya építőjáték, a kiegészítő szettek és a szupererő csomagok segítségével a játékosok egyedi pályákat alkothatnak.






  • Emeld a gyermekek LEGO Super Mario játékát a következő szintre ezzel a Propeller Mario szupererő csomaggal (71371), amely tartalmaz egy megépíthető öltözéket, amivel LEGO Mario (a csomag a figurát nem tartalmazza) extra érmegyűjtő képességet szerez.

  • Ez az öltözék a Mario kalandjai kezdőpálya (71360) játékkészletben megtalálható LEGO Mario-val kompatibilis. Ha LEGO Mario ezt a megépíthető játékkiegészítőt viseli és felemelkedik, hallhatod a propellerek hangját.

  • Ha Propeller Mariót a levegőbe repítik, a játékosok extra digitális érméket gyűjthetnek, így növelve a pontszámukat. A gyermekek örömmel fognak repkedni vele, miközben a nappaliból egy valóságos LEGO Mario pályát varázsolnak.






  • Ez a 13 elemből álló LEGO építőkészlet szórakoztató születésnapi vagy ünnepi ajándék a 6 évnél nagyobb, kreatív gyermekeknek és rajongóknak, amellyel egyedi módon alakíthatják át a Mario kalandjai kezdőpálya (71360) készletüket.

  • A kezdőpályával és a kiegészítő szettekkel más klassz LEGO Mario frissítések is használhatók, többek között a Fire Mario szupererő csomag (71370), a Cat Mario szupererő csomag (71372) és a Builder Mario szupererő csomag (71373) is.

  • Ehhez a játékkészlethez nincs szükség elemekre – kombináld a Mario kalandjai kezdőpálya készlettel, és turbózd fel a játékot! A készlethez egy átlátható útmutató is tartozik, így a gyermekek önállóan és magabiztosan vághatnak bele az építésbe.






  • Az ingyenes LEGO Super Mario alkalmazásban építési útmutatókat, kreatív játékmódokat és egy biztonságos felületet is találsz, ahol megoszthatod az ötleteidet. Látogass el a LEGO.hu/devicecheck oldalra, ahol megtalálod a kompatibilis Android és iOS eszközök listáját.

  • A gyűjthető LEGO Super Mario építőjáték-készletek életre keltik az ikonikus szereplőt. A rajongók kibővíthetik és átalakíthatják saját pályáikat, amelyeket önállóan vagy barátaikkal és családjukkal is élvezhetnek.

  • Az építőknek nem lesz szükségük a Super Star képességeire ahhoz, hogy összeillesszék és szétszedjék a LEGO kockákat! Az elemek már 1958 óta megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy egységesek, valamint tökéletesen összeilleszthetők legyenek.

  • A LEGO kockákat és elemeket alaposan leteszteljük és megvizsgáljuk, annak érdekében, hogy minden LEGO építőjáték megfeleljen a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak.




Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


A termék értékelése

4.3 (3 értékelés alapján)
Értékelések megtekintése


Szuper készlet, de hamar eltűnik a varázsa, sajnos nem sokat játszanak vele.


Nagy kedvenc


Imádja a kisfiam.

Népszerű termékek LEGO Super Mario kategóriából

Népszerű termékek LEGO ® márkából

Népszerű termékek Super Mario mesehőssel