LEGO Technic: Ferrari 488 GTE 42125

LEGO Technic: Ferrari 488 GTE 42125

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető


Az ágaskodó lovával a világ legnehezebb hosszútávú versenyén tekintélyes győzelmeket arató Ferrari 488 GTE nem egy átlagos autó. Most pedig te is megalkothatod saját LEGO® Technic modellváltozatodat, amit a hiteles részletek tesznek teljessé – akárcsak az ikonikus, eredeti autó esetében.





Részletes kidolgozás!


A részletekre való odafigyelésnek köszönhetően ez a versenyautó-modell hűen ábrázolja a Ferrari hosszútávú versenyautóját. Első és hátsó felfüggesztéssel, nyitható ajtókkal, mozgó dugattyúkkal ellátott V8-as motorral és kormánykerékkel van felszerelve, amellyel irányíthatod az autót. A fantasztikus modellt eredeti matricák és jellegzetes színek tökéletesítik.

Térj el a megszokottól!


Ez a készlet a LEGO építőkészletek gyűjteményének része, amelynek kiváló kialakítását a felnőttek imádni fogják. Egy új, kézzelfogható projektként magadnak, vagy egy motorsportrajongónak is ideális ajándékként szolgáló LEGO Technic építőkészlet magával ragadó építést nyújt, amiből egy gyönyörű dísztárgyat alkothatsz.




• Merülj el a hosszútávú versenyzés izgalmas világában, és alkosd meg az ikonikus Ferrari 488 GTE versenyautó kiállítható LEGO® Technic modellváltozatát!

• Eredeti első és hátsó felfüggesztéssel, nyitható ajtókkal, mozgó dugattyúkkal ellátott V8-as motorral és működő kormánykerékkel van felszerelve.

• Az eredeti versenymatricákkal és a jellegzetes színösszeállítással ellátott LEGO® Technic Ferrari 488 GTE “AF Corse #51” (42125) készletet minden motorsportrajongó büszkén kiállíthatja otthon vagy az irodában.

• Felnőtteknek szánt, izgalmas építési projekt, és remek születésnapi vagy bármilyen alkalomra szóló ajándék bárkinek, aki imádja a hosszútávú versenyzést, a Ferrari versenyautókat és a motorsportot.

• A modell több mint 13 cm magas, 48 cm hosszú és 21 cm széles.



• A nyitható ajtóknak és motorháztetőnek köszönhetően könnyedén felfedezheted a belsejében rejlő részleteket.

• A készlethez egy különleges építési útmutató is tartozik, amiben exkluzív tartalmakat találsz, többek között az autó részleteiről és az AF Corse 51 csapatáról is.

• Az elegáns dizájnnal és a valósághű jellemzőkkel a LEGO® Technic készletek sikerélményt adó építést és lenyűgöző funkciókkal teli modelleket kínálnak bárkinek, aki érdeklődik a mérnöki tudomány és a technológia iránt.

• A LEGO® Technic alkatrészek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és garantáltan összeilleszthetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.

• A LEGO® Technic alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.



Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


Népszerű termékek LEGO Technic kategóriából

Népszerű termékek LEGO ® márkából