LEGO Technic: Mini CLAAS XERION 42102

LEGO Technic: Mini CLAAS XERION 42102

4.9 (10)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető


Nagyszerű kihívás a fiatal LEGO Technic rajongóknak; 2 az 1-ben modell Mini CLAAS XERION játék traktorral, amit játék Kombájnná alakíthatsz.





A farmjátékok fiatal rajongói imádni fogják ezt a LEGO Technic (42102) Mini CLAAS XERION játék traktor készletet. A világhírű traktorkészítő CLAAS céggel együttműködve alkottuk meg ezt az ikonikus zöld, piros és szürke színekben pompázó gépet, ami pont olyan, mint az eredeti CLAAS XERION traktor. Ez a klassz traktormodell rengeteg funkcióval el van látva, így a gyermekekre még több játék vár. Kis játék traktor nagyszerű funkciókkal A működő kormányzással ellátott traktormodell tartalmaz egy kerekek által működő vágókereket. A gyermekek örömmel fogják felemelni és leengedni a vágót, ami épp olyan, mint az eredeti. Eljött a betakarítás ideje? Nem gond! A 2 az 1-ben kialakításnak köszönhetően a modellt Kombájnná alakíthatod, így a móka tovább folytatódhat. Játssz és tanulj a LEGO Technic építőjátékokkal! Ismersz olyan lelkes építőt, aki készen áll egy új kihívásra? Akkor a LEGO Technic készletek nagyszerű választások. A nyomtatott útmutatóval ellátott LEGO traktor készlethez Instructions PLUS is tartozik, amivel még szórakoztatóbb lesz az építés. Az okostelefonokon és tableteken elérhető LEGO Life alkalmazás közelítő és forgó képmegjelenítő eszközei segítenek a gyermekeknek önállóan megépíteni a LEGO kockából épült változatokat.






  • Építs, játssz és alakítsd át! A gyermekekre rengeteg felfedeznivaló vár a LEGO Technic Mini CLAAS XERION (42102) traktorral. Szuper ajándék fiúk és lányok számára, akik imádják a traktoros játékokat. Kombájnná is átalakítható.

  • A működő kormányzás és a kerekek által működtetett vágókerék nagyszerűen bevezeti a gyermekeket a mérnöki világba, ahol megalkothatják saját kis traktoros kalandjaikat.

  • A gyermekek megépíthetik a Mini CLAAS XERION traktort, mellyel elvégezhetik a farmbeli munkát, majd átalakíthatják a modellt egy klassz Kombájnná, így a játék még tovább fog tartani.





  • A traktor és építés rajongóinak tervezett, klasszikus Mini CLAAS XERION traktor kedves ajándék lehet, ha a legjobbat keresed a 7 évnél idősebb fiúk és lányok számára.

  • A több mint 14 cm hosszú, 7 cm magas és 8 cm széles kis játék traktor ideális méretű a kalandos szerepjátékhoz. Más játék farmbeli kiegészítők mellett is klasszul fog mutatni.

  • A gyermekek már alig várják, hogy megépítsék saját mini játék traktorukat? Akkor van egy jó hírünk! Ehhez a játék traktoros készlethez nincs szükség elemekre, így a játék azonnal kezdetét veheti.





  • A dobozban megtalálod a játék traktorhoz tartozó építési útmutatót, a Kombájn útmutatóját pedig megnézheted online. Vagy töltsd le a digitális Instructions PLUS-t a LEGO Life alkalmazásban, hogy életre keltsd az építési folyamatot.

  • Tárd fel az építési móka vadonatúj világát a fiatal LEGO rajongók előtt a LEGO Technic készletekkel! A jármű valósághű kialakításaival és klassz funkcióival a szórakozás a modell megépítése után is folytatódik.

  • A LEGO Technic műanyag modellkészletek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak. Ez biztosítja, hogy az elemek egyöntetűek, kompatibilisek és egyszerűen összerakhatók legyenek minden alkalommal.

  • A LEGO Technic műanyag modellkészleteket alaposan leteszteltük, így biztosítva, hogy minden egyes játék megfeleljen a legszigorúbb, globális biztonsági és minőségi szabványoknak.




  • Vásárlási információ

    Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

    Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

    Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

    Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

    • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
    • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


    A termék értékelése

    4.9 (10 értékelés alapján)
    Értékelések megtekintése


    Nagyon szuper kis kombájn, jó áron. Barát kisfiú nagyon örült neki, kisfiamnak is vettem.


    Lego minőség. *****


    Ár-érték arányban tökéletes!


    Nagyon jó!
    További értékelések

    Népszerű termékek LEGO Technic kategóriából

    Népszerű termékek LEGO ® márkából