LEGO® Technic: Monster Jam Max-D 42119

LEGO® Technic: Monster Jam Max-D 42119

5.0 (4)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető


Inspiráld a Monster Jam® rajongóit arra, hogy megépítsék saját monster truckjukat ezzel a LEGO® Technic Monster Jam Max-D® (42119) építőkészlettel!



2 az 1-ben készlet a kétszeres szórakozásért!


Ez a klassz Monster Jam játék teherautó két építési kihívást nyújt egyetlen csomagban. A Max-D modell megépítése után a gyermekek quad bike-ká alakíthatják, hogy még több száguldó kalandban legyen részük. A visszahúzós funkciónak köszönhetően a fiúk és lányok pillanatok alatt merész mutatványokat hajthatnak végre a Monster Jam arénában. A 2 az 1-ben játék teherautó telis-tele van lenyűgöző funkciókkal, akárcsak az igazi. Nézd meg az eredeti grafikákat, a színeket, a tüskéket és a mozgatható zászlót!




Játékos tanulás!


A LEGO Technic univerzum nagyszerűen bevezeti a fiatal LEGO rajongókat a gépészet és a mechanika világába. A valódi járművek alapján készült, részletesen kidolgozott modellekkel a gyermekek játék közben tanulhatnak. Nézd meg az ingyenes LEGO Építési útmutatók alkalmazásban elérhető Instructions PLUS-t! Ez az interaktív útmutató a közelítő és forgó eszközeivel könnyíti meg az építést.

• A LEGO® Technic Monster Jam® Max-D® (42119) építőjáték-készlettel a monster truck rajongói eljátszhatják kedvenc arénabeli pillanataikat.

• Két építési kihívás! Ez a klassz Max-D® 2 az 1-ben monster truck egy visszahúzós quad bike-ká alakítható, így a játék még tovább fog tartani.

• A visszahúzós funkciónak köszönhetően a gyermekek könnyedén száguldozhatnak a teherautójukkal és a quad bike-kal. Egyszerűen csak húzd vissza, majd engedd el őket, hogy szabadon száguldjanak!

• Népszerű ajándékokat keresel gyermekeknek, akik imádják az óriás monster truckokat? Ez a megépíthető modellkészlet ideális a 7 éves vagy nagyobb fiúknak és lányoknak, akik odavannak az izgalmas járművekért.

• A részletek között megtalálod a Max-D® ikonikus tüskéit, valamint a durva, fémes felületén látható tüzes grafikákat, így pont olyan, akárcsak a valódi teherautó.



• A Monster Jam® játék teherautó több mint 10 cm magas, 25 cm hosszú (zászlóval együtt) és 11 cm széles.

• A Max-D ® modell egy útmutatót is tartalmaz, emellett a digitális Instructions PLUS-t is megtalálod, ami az ingyenes LEGO® Építési útmutatók alkalmazásban érhető el. A quad bike-hoz tartozó útmutatót megtalálod online.

• A LEGO® Technic univerzum tapasztalt építőknek szánt, megépíthető modelleket nyújt a fiatal LEGO rajongóknak, akik készen állnak a következő építési kihívásra.

• A LEGO® alkatrészek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és garantáltan összeilleszthetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.

• A LEGO® Technic alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.



Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


A termék értékelése

5.0 (4 értékelés alapján)
Értékelések megtekintése


Nagy siker volt!


Ajándékba adtuk, nagyon örültek neki.


Örült nagyon a megajándékozott, - csak a LEGO. :)


A 6 és a 8 éves fiam odavan érte! A kisebbnek még egy kis segítség kellett az összerakáshoz.

Népszerű termékek LEGO Technic kategóriából

Népszerű termékek LEGO ® márkából