LEGO Technic: Nagy teherbírású exkavátor 42121

LEGO Technic: Nagy teherbírású exkavátor 42121

5.0 (2)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető


Különleges ajándékot keresel az építkezési játékok rajongóinak? Ez a 2 az 1-ben LEGO Technic Nagy teherbírású exkavátor (42121) rengeteg funkcióval inspirál kreatív játékra.



Nézd meg az exkavátor működését!


Ásás, vezetés, forgás; ebben az exkavátor játékban rengeteg felfedezni való vár. Nézd meg az ásót, ami fel-le mozog, a mozgatható kart, a futószalagokat és a forgó járműtestet. Egy részletesen kidolgozott fülkét is találsz vezetőüléssel és irányítópanellel. A szetthez 4 bója és LEGO „kövek“ is tartoznak, amiket kiáshatsz. Az új kihívásért alakítsd át kotrógéppel felszerelt lánctalpas traktorrá!




Izgalmas építmény a fiatal LEGO rajongóknak!


A LEGO Technic univerzum haladó szintű építőjátékokat nyújt olyan LEGO rajongóknak, akik készen állnak a következő kihívásra. A valósághű mechanizmusokkal teli szettek remekül bevezetik a gyermekeket a mérnöki világba. A 8 éves vagy nagyobb gyermekek elmerülhetnek az építési kihívásban, majd felfedezhetik az ásó játék valósághű funkcióit.

• Akár születésnapi, karácsonyi vagy hétköznapi ajándéknak szánod, az építkezések fiatal rajongói örömmel fogják megépíteni és felfedezni ezt a 2 az 1-ben LEGO® Technic Nagy teherbírású exkavátor (42121) játékkészletet.

• A valósághű funkciókkal teli ásójátékkal a gyermekek megnézhetik, hogyan működnek az építőipari járművek. Nézd meg a mozgó lapátot és a kart, valamint a futószalagokat, amelyek épp olyanok, mint egy valódi exkavátoron.

• Ha a gyermekek készen állnak egy újabb kihívásra, a 2 az 1-ben modellt egy kotrógéppel felszerelt lánctalpas traktorrá alakíthatják.

• Ez a klassz exkavátor ideális a 8 éves vagy nagyobb fiúknak és lányoknak, akik imádják az építőipari járműveket.

• A felfedezésre váró, eredeti fülkével és irányítópanellel felszerelt, klassz exkavátorral a gyermekek könnyedén elképzelhetik, milyen lehet az élet egy építkezésen.

• Ezzel a klassz szettel igazán egyszerű lesz a szerepjáték. A gyermekek 4 bójával irányíthatják az építkezést, emellett a téglákként használt extra LEGO® elemeket fellapátolhatják az ásó teherautóval.



• Ez a gyermekeknek szánt exkavátor játékmodell felemelt karral több mint 23 cm magas, teljesen kinyújtott karral 37 cm hosszú, és 11 cm széles.

• A LEGO® Technic univerzum bevezeti a műszaki világba a fiatal LEGO rajongókat, akik készen állnak a következő építési kihívásra.

• A LEGO® alkatrészek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és garantáltan összeilleszthetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.

• A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú globális biztonsági szabványoknak.



Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


A termék értékelése

5.0 (2 értékelés alapján)
Értékelések megtekintése


A Lego-ban sose csalódunk!


Lego termék, várhatóan probléma mentes lesz.

Népszerű termékek LEGO Technic kategóriából

Népszerű termékek LEGO ® márkából