LEGO Technic: Terepjáró homokfutó 42124

LEGO Technic: Terepjáró homokfutó 42124

5.0 (2)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető


Utazz vissza az 1980-as évekbe ezzel a LEGO® Technic Terepjáró homokfutóval (42124) – 10 éves kortól bárki jól fog szórakozni vele!



Oldj fel fantasztikus mutatványokat az alkalmazással!


Töltsd le az ingyenes CONTROL+ alkalmazást, hogy maximálisan leteszteld ezt a Terepjáró homokfutót! Az alkalmazás segítségével vezess előre és hátra, kormányozz és hajts végre mutatványokat is! Különféle irányítások, hangeffektusok, kihívások, eredmények és még rengeteg felfedeznivaló vár rád.




Izgalmas építés!


A LEGO Technic készletek elemei valósághű mozgásokkal és szerkezetekkel vannak ellátva, amelyek megközelíthető és realisztikus módon vezetik be a LEGO építőket a műszaki tudomány világába. Miután megépítetted a modellt, keltsd életre az ingyenes CONTROL+ alkalmazással! A homokfutó szögletes eleje stabilitást biztosít a trükkök bemutatása során, akárcsak a klasszikus RC játékautók esetében. Az első és hátsó felfüggesztéssel (a LEGO Technic témában először), valamint a hatalmas kerekekkel, a nyitható motorháztetővel, az antennával és a retró matricákkal ellátott autó ellen labdába se lehet rúgni.

• Add át magad az órákon át tartó szórakozásnak a LEGO® Terepjáró homokfutó (42124) építőkészlettel! Ez az RC Terepjáró homokfutó tele van az eredeti, 1980-as évekbeli RC játékautók ihlette funkciókkal.

• Az autó első és hátsó felfüggesztésének, a hatalmas kerekeknek és a szögletes elejének köszönhetően könnyedén klassz trükköket mutathatsz be.

• Töltsd le az ingyenes CONTROL+ alkalmazást, hogy egy új dimenzióval egészítsd ki ezt a távirányítható homokfutót! Az alkalmazással irányítsd az autót, mutass be trükköket és oldj fel kihívásokat, hangeffektusokat és még sok minden mást!

• Ez a Terepjáró homokfutó klassz ajándék a 10 éves vagy nagyobb gyermekeknek. Azok a felnőttek is imádni fogják, akik még emlékeznek a klasszikus, 1980-as évekbeli RC játékautókra, így minden generáció közösen adhatja át magát a szórakoztató élménynek.

• Nézd meg a retró színösszeállítást, amit az 1980-as évek ihlette matricák egészítenek ki.

• Az RC Terepjáró homokfutó modell több mint 13 cm magas a tetőig mérve, 19 cm magas az antennával együtt, 28 cm hosszú és 16 cm széles.



• Ha az alkalmazással irányítható játék összes funkcióját ki szeretnéd használni, akkor 6 darab LR6/AA elemre lesz szükséged (a csomag nem tartalmazza).

• A LEGO® Technic univerzum tapasztalt építőknek szánt építőjátékokat nyújt a LEGO rajongók számára, akik készen állnak a következő építési kihívásra.

• A LEGO® Technic alkatrészek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és garantáltan összeilleszthetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.

• A LEGO® Technic alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.



Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


A termék értékelése

5.0 (2 értékelés alapján)
Értékelések megtekintése


Szuper játék.


Távirányítós Lego

Népszerű termékek LEGO Technic kategóriából

Népszerű termékek LEGO ® márkából