LEGO VIDIYO: Bandmates meglepetés csomag 43101

LEGO VIDIYO: Bandmates meglepetés csomag 43101

5.0 (1)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető


Tárd fel a videoklip-készítés világát a LEGO VIDIYO Bandmates szettel! Az ingyenes alkalmazás a gyermekek saját videóiban kelti életre a szereplőjüket.





Inspiráld a gyermekeket arra, hogy izgalmas videóklipek rendezői, készítői és sztárjai legyenek a LEGO VIDIYO Bandmates (43101) szettel és alkalmazással. A 12 gyűjthető, különböző zenei műfajok ihlette szereplőt tartalmazó játékban táncos, rapper, gitáros, dobos és énekes minifigurák is vannak. Az alkalmazás segítségével a gyermekek pillanatok alatt életre kelthetik őket a videójukban. Oldj fel izgalmas effektusokat a BeatBitekkel! Minden Bandmate igazi személyiség, emellett 3 BeatBits tartozik hozzá. Olvasd be a BeatBits elemeket az alkalmazásban, hogy feloldd az effekteket, a hangokat és még sok minden mást, miközben a gyermekek elkészítik videoklipjüket. A rendszeresen frissülő dal-opciókkal a gyermekek minden játék során egy új zenei élményt élhetnek át. Oszd meg biztonságosan a videoklipeket online! A LEGO VIDIYO alkalmazás rengeteg olyan funkciót tartalmaz, amelyek biztonságban tartják a gyermekeket online. Az avatároknak és az alkalmazás által generált felhasználóneveknek köszönhetően a felhasználók névtelenek maradnak. Minden videófeltöltés és hozzászólás moderálva van, a szülői kezelőfelülettel pedig a felnőttek szabályozhatják azt, hogy a gyermekük mit oszt meg és mihez fér hozzá.






  • Vezesd be a gyermekeket a közösségi, zenés játék világába, miközben megrendezik, elkészítik és szerepelnek saját videoklipjeikben a LEGO VIDIYO Bandmates (43101) játékokkal és a VIDIYO alkalmazással.

  • Töltsd le az ingyenes LEGO VIDIYO alkalmazást, hogy beolvasd a minifigurát és a BeatBits különleges effekteket. A gyerekek örömmel fogják nézni, ahogy szereplőjük életre kel a videoklipjükben, amelynek ők a rendezői, készítői és szereplői.

  • Minden Bandmate minifigurához tartozik 3, az appal beolvasható BeatBits, amelyek olyan különleges videoeffekteket oldanak fel, mint a hangeffekteket és a jelmezek módosítása. A 92 gyűjthető BeatBits elemekkel a gyermekek bővíthetik gyűjteményüket.

  • A LEGO VIDIYO Bandmates minifigurák feloldják az alkalmazásbeli személyre szabás és a kreatív játék világát, így ideális ünnepi ajándék a 7 éves vagy nagyobb fiúknak és lányoknak, akik imádják a zenét és a szereplést.





  • A LEGO VIDIYO alkalmazáshoz rengeteg biztonsági funkció tartozik az online biztonság érdekében, többek között egy szülői kezelőfelület, névtelen felhasználónevek és moderált hozzászólások.

  • A rejtélyes dobozokban találsz egy Bandmates minifigurát az 1. sorozatból, 2 BeatBits elemet, 1 különleges BeatBits elemet, 1 kiegészítőt, egy kockákból felépített színpadot, ahol elfér 3 BeatBits, útmutatókat, és egy gyűjtőknek szóló füzetecskét.

  • A LEGO VIDIYO alkalmazás kompatibilis egyes iOS és Android eszközökkel. Ellenőrizd a kompatibilitást a www.LEGO.hu/devicecheck oldalon! A gyermekek kérjék szüleik engedélyét, mielőtt online csatlakoznának!





  • A LEGO VIDIYO készletek egy újfajta közösségi játékélményt nyújtanak, amelyek segítségével a fiúk és lányok rendezőkké, producerekké és sztárokká válhatnak, miközben elkészítik és megosztják saját videoklipjeiket.

  • A LEGO alkatrészek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és garantáltan összeilleszthetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.

  • A LEGO alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.




  • Vásárlási információ

    Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

    Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

    Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

    Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

    • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
    • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


    A termék értékelése

    5.0 (1 értékelés alapján)
    Értékelések megtekintése


    A Lego mindig jó

    Népszerű termékek LEGO ® márkából