Little People: Fecsegő repcsi

Little People: Fecsegő repcsi

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

Repüljünk együtt!


A Little People repcsivel gyermeke mindenféle izgalmas kalandot átélhet, és új barátokat is szerezhet Kurt pilóta és Emma személyében! Az új dolgok megtapasztalása mindig szórakoztatóbb, ha megoszthatjuk őket a barátainkkal.

Kereket fel és szárnyaljunk!


Üdvözöljük a fedélzeten, kezdődhet a kaland! Amint Kurt pilóta helyet foglal a vezetőülésben, a kisgyermekek menő hangokat, dalokat hallhatnak, és láthatják, ahogy a lámpák felgyulladnak. Ha megnyomják a felfedezés (Discovery) gombot, még több dalt és kifejezést hallanak arról, hogy milyen szórakoztató megosztani az új tapasztalatokat. Ezután Kurt pilótával és Emmával együtt repülhetnek az égen. Felszállás!



Milyen csodálatos a kis világ!


És ez csak az egyike azoknak a kis leckéknek, amelyet a kisgyermekek megtanulhatnak, amikor a Little People barátaikkal játszanak. A valóságos élmények gyerekeknek szánt verzióinak elkészítésével a Fisher-Price kalandok egész világát helyezi az apró kezekbe. A Little People készletek a korai szerepjátékok segítségével megtanítják a kicsiket a gondoskodás és a kedvesség fontosságára akár már egy éves kortól, de elkísérhetik őket egészen az iskolás korig.

A fejlesztés is lehet játék!


Finommotoros készségek: A figurák és a repülőgép megragadása és mozgatása fejleszti az ügyességet és a kéz-szem koordinációt.
Kíváncsiság és csodálkozás: Amint a kisgyermekek felfedezik, hogyan tudják aktiválni a repülőgép fényeit, hangjait és dalait, Megértik, hogy cselekedeteikkel szórakoztató dolgokat képesek előidézni. Ez nagyszerű rávezetés az ok-okozati összefüggések megértésére.
Érzelmek és önkifejezés:Amikor a gyerekek elhelyezik a figurákat a helyükön és mindenféle kalandot elképzelnek, megismerhetik, milyen szórakoztató lehet egy új élmény megosztása másokkal.



A termék jellemzői:


  • A kicsik kezéhez méretezett jármű és figurák.

  • Fényekkel, zenével és hangokkal.

  • A kis figurákkal gyakorolható a korai szerepjáték.

  • A felfedezés (Discovery) gomb vagy a vezetőülés megnyomásával szórakoztató fények, hangok, kifejezések és dalok indíthatók.

  • Választható magyar, angol, lengyel, cseh vagy szlovák nyelv is.

  • A szett a repülőt és két figurát tartalmaz.

  • 1-5 éves korú kisgyermekeknek ajánljuk.


  • Vásárlási információ

    Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

    Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

    Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

    Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

    • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
    • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


    Népszerű termékek Tili toli kategóriából

    Népszerű termékek Fisher-Price márkából

    Népszerű termékek Little People mesehőssel