Mini építészeti sorozat 3D puzzle - magyarországi épületek, 155 darabos

Mini építészeti sorozat 3D puzzle - magyarországi épületek, 155 darabos

5.0 (6)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

A magyar Parlament épülete Budapest egyik legnagyobb büszkesége. Építéséhez 1885-ben fogtak hozzá, s bár a millenniumi ünnepségekre teljes egészében nem készült el, a középső traktus pompás teremsorában megtarthatták az Országgyűlés díszülését, mely napjainkban is itt ülésezik. A Mátyás-templom Budapest I. kerületében, a Szentháromság téren áll. Az egyházi hagyomány szerint a templomot Szent István király alapította 1015-ben. Színhelye volt nagy magyar királyok koronázásának. A Lánchíd a Buda és Pest közötti állandó összeköttetést biztosító legrégibb, egyben legismertebb híd a Dunán, a magyar főváros egyik jelképe. Építését gróf Széchenyi István kezdeményezte. A munkálatok 1839-ben kezdődtek, a kész hidat 1849 november 20-án avatták fel. A Hősök tere Budapest legnagyobb, legtágasabb hatású tere. Szűkebb értelemben a Millenniumi emlékművet jelöli, mely a magyar honfoglalás ezeréves jubileumának állít emléket. A tér közepén a 36 méter magas oszlopon Gábriel arkangyal szobra áll, a bal és jobb oszlopcsarnokban a magyar történelem 7-7 neves személyiségének a szobra áll. Az épületek összeállításához ragasztó nem szükséges, a Mini építészeti sorozat 3D puzzle - magyarországi épületek, 155 darabos jó szórakozást nyújt kicsiknek-nagyoknak egyaránt.

Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


A termék értékelése

5.0 (6 értékelés alapján)
Értékelések megtekintése


Nagyon tetszik.


Szép, jó termék


Elég bonyolultak, hogy élvezhető legyen a kinézet


Ajándékba vettük, a kislány nagyon örült neki. Amíg ott voltunk, 3-at kirakott a 4-ből. Nagyon élvezte, szépek lettek a végeredmények!
További értékelések

Népszerű termékek 3D, 4D puzzle kategóriából

Népszerű termékek Cubic Fun márkából