Monster High: Szörnycsalád - Draculaura vámpírkonyhája

Monster High: Szörnycsalád - Draculaura vámpírkonyhája

5.0 (2)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

Draculaura baba és apja, Dracula baba fergeteges meglepetéseket főznek ki barátaiknak és családjuknak ebben a Monster High vámpírkonyhás játékkészletben. A remek szórakozás minden hozzávalóját tartalmazza: Draculaura baba és a Dracula baba mellett bútorok és számos kiegészítő is található a készletben! A készlet része egy sütő és egy főzőlap, felette konyhaszekrénnyel. A serpenyő és a fazék illeszkedik a lángokra, és teli vannak gőzölgő ételekkel. Ha kinyitod a sütőt, készíthetsz valami finomságot desszertnek - itt egymásra rakható torták, muffinok, vagy rózsaszín tálcákon nyalánkságok várnak -, a denevérmintás konyharuhát pedig a sütő fogantyújára is akaszthatod. A konyhapulton is számtalan lehetőség vár: a mosogató alatt minihűtőt találsz, a pult pedig asztallá alakítható, Draculaura baba és Dracula baba a két széken meg is ebédelhet. A mosogató fedelét buborékok díszítik, ha leveszed a fedelet, bepakolhatod a mosogatnivalót. A konyhai eszközök hasznos kis fogantyúkon lógnak le a pókhálódíszes tartón, egy másik akasztóra pedig csillárt illeszthetsz. A pultra lerakhatod a robotgépet: ha elforgatod a tetejét, a csápos habverője szintén elfordul! Mindegyik kiegészítő a Monster High stílusjegyeit viseli (rengeteg rózsaszín, lila és fekete), ikonikus matricákkal (hold, denevérek és pókhálók) és menő részletekkel (mancs formájú bútorlábak és denevéres fogantyúk). Draculaura baba és Dracula baba egyaránt szörnyen jól néz ki, öltözetük remekül alkalmas egy otthon eltöltött vacsorához, vendégfogadáshoz vagy szülinap ünnepléséhez - a torta sem maradhat el! Apa és lánya egy kötényen és fogókesztyűn is megosztozhat. A kis szörnyek otthon felfedezhetik a családi kötelékeket, és hogy mi teszi igazán egyedivé őket, a Monster High suliba járó szörnyűséges barátaik segítségével. Tartalma: divatos ruhát és kiegészítőket viselő Draculaura és Dracula baba, sütő-főzőlap, mosogató-konyhapult, két szék, működő robotgép, konyhai eszközök, fazék, serpenyő, szakácskönyv, ételek, kötény és fogókesztyű. A babák nem állnak meg önmagukban. Csomagolási méretek: 33 x 49 x 11 cm.

Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


A termék értékelése

5.0 (2 értékelés alapján)
Értékelések megtekintése


Minőségileg megfelelő. Az ára kedvezőbb a bolti árnál.


7 éves unokámnak vettem. Jó minőségű , szép babák, sok kiegészítővel, igényes csomagolásban.

Népszerű termékek Divat baba kategóriából

Népszerű termékek Monster High márkából

Népszerű termékek Monster High mesehőssel