NERF: Laser Ops Alphapoint 2 darabos lézerfegyver

NERF: Laser Ops Alphapoint 2 darabos lézerfegyver

5.0 (3)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

Megérkeztek a NERF új generációs lézerfegyverei! A Nerf Laser Ops Alphapoint kilövőt többrésztvevős, dinamikus lézerharcokhoz tervezték. A Nerf szettjében két lézerfegyvert találsz, így máris kezdődhet a csata. Célozz pontosan hihetetlen távolságra. Találat esetén azonnali visszajelzést ad a játékosoknak. A kilövő fényekkel, hangokkal, felszerelhető kijelzővel (mely mutatja a fennmaradó töltények számát és az életerőt) rendelkezik. Éld bele magadat egy realisztikus lézerharcba barátaiddal! Fokozd a játékélményt az applikációval elérhető statisztikákkal! Tartalma: 2 AlphaPoint kilövő, 2 kar szíj, hogy tartsák az okos eszközeitek. Csomagolási méretek: 25 x 51 x 67 cm. A Nerf Laser Ops Alphapoint pro fegyverekhez nem szükséges szivacslövedék.

Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


A termék értékelése

5.0 (3 értékelés alapján)
Értékelések megtekintése


Szuper kivitelezés, jó hangzás


Végre egy otthon is használható fegyverrendszer, ami bár nem lézer (ezért szemre sem veszélyes), de szuper szórakozás. Jó benne, hogy nincs külön találati egység amit viselni kellene (az maga a fegyver) és csapatokba is könnyű osztani a résztvevőket. Ja és végre nem kell szivacslövedékeket szedegetni. Viszont fontos, hogy a 2db-os csomagolás nem tartalmazza az egyedüli játékhoz (telefonos app-ban) nélkülözhetetlen műanyag alkatrészt, amit a fegyverre lehet szerelni!


A legfontosabb: mivel párban vannak a fegyverek, társas játékmenetre tervezték a csomagot, így nincs benne az egyjátékos üzemmódhoz szükséges szerelvény, amivel a pisztoly elejére lehet rögzíteni a mobilt. Pánt viszont van hozzá (2 db). Egyébként nagyon jó minőségű játék, akinek van NERF szivacslövője vagy vízipuskája, az tudja. Bluetooth-on csatlakozik a telóhoz. Egyszerűbb tabletekkel nem megy az egyjátékos üzemmód, mert nincs bennük giroszkóp. Elvileg szabadban is működik, legalább is van rajta ilyen kapcsoló, de még nem próbáltuk. Részletes leírás van hozzá, ami a magyar nyelvet is ismeri. Nem árt, mert magamtól nem jöttem volna rá mivel mit kell nyomni a BT csatlakozáshoz.

Népszerű termékek Szivacslövő fegyver kategóriából

Népszerű termékek NERF márkából