Sky Viper Streaming Drón (V950ST)

Sky Viper Streaming Drón (V950ST)

5.0 (1)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

Sky Viper Streaming Drón (V950ST)



Szeretnél egy olyan drónt, amit akár úgy irányíthatsz, mint egy szimulátort? Szeretnél olyan helyre is elmerészkedni a drónnal, amit már szabad szemmel nem tudsz követni? Akkor a Sky Viper Streaming drón igazán neked való! A drón okostelefonnal használható, melyre közvetlenül wifi kapcsolaton keresztül átsugározza a kamera képét. Az élőképet közvetítő drónt így még egyszerűbben kezelheted. A kamerás quadkopter alkalmas videó és fénykép rögzítésére, melyet az okostelefonra ingyenesen elérhető alkalmazással a telefonra ment. A játék kamerája leszerelhető, kamera nélkül műrepülési trükköket lehet végrehajtani. A drón stream adását 640 x 480 VGA felbontásban 30 fps képkocka sebességgel tudja rögzíteni. A Streaming drón iOS és Android okoskészülékekkel használható. A Streaming drónhoz elérhető ingyenes letölthető alkalmazás megtalálható a Google Play Áruházban, illetve az App Store-ban is. A felvételeket (videó és fotó) közvetlenül az okoskészülékre rögzíti az alkalmazás. A Sky Viper Video Streaming Drone akkumulátorát (650 mAh 3,7 V-os Lítium-Polymer) külön kábellel lehet feltölteni. A kamerát le lehet szerelni a drónról, könnyebb vázzal tovább tud repülni. A drón repülési ideje 1 töltéssel megközelítőleg 7-8 perc. Az akkumulátor feltöltési ideje körülbelül 30-60 perc. A quadrocopter 2,4 GHz frekvencián kommunikál a távirányítóval, hatótávolság: 64 méter. A távirányító 4 darab AAA ceruzaelemmel működik, a csomagolás az elemeket nem tartalmazza. A távirányítóra a külön kialakított helyre lehet az okoskészüléket beállítani. Drón méretei: 32 x 32 cm.A quadkopter drón kétféle trükköt tud egyetlen egy gombnyomásra végrehajtani. 14 éves kortól ajánlott. A Streaming drón kb. 60 méteres hatótávolságban működtethető.



Még több Sky Viper drónnal a JatekBolt.hu játék webáruházban találkozhatsz.



Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


A termék értékelése

5.0 (1 értékelés alapján)
Értékelések megtekintése


Ár-érték arányban teljesen rendben, nekünk nagyon tetszik és a házban lakó többi gyereknek is. Tanulni tökéletes, annál profibb hogy elmenjen a kedve a gyereknek hogy mit kapott, árban annál kedvezőbb hogy a szülő szívinfarktust kapjon hogyha véletlen történik vele valami. Mindenkinek aki nem profi drón reptető jó szívvel ajánljuk, élvezetes, meg lehet vele tanulni és ha valaki később profibbat akar utána bőven elég. Felnőtteknek is élvezetes.

Népszerű termékek Repülő, helikopter, űrhajó, drón kategóriából