Turtle Bay - Teknős Öböl társasjáték

Turtle Bay - Teknős Öböl társasjáték

5.0 (1)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

A Teknős Öböl társasjátékban a teknősbébik a napsütötte homokban a tojásoktól a kék óceán hűvös vizébe igyekeznek. A nagy tolakodás közben egyik-másik teknős olyan ügyetlenül ütközik, hogy a hátára fordul, és nincs más választása, mint várni a társai segítségére. Az nyer, aki a szerencsés kockadobásokkal leghamarabb eléri mindegyik teknősével az óceán hűvös vizét.

A játék során mindegyik játékosnak öt teknősbébit kell eljuttatnia a célba. A három dobókocka közül a játékosoknak mindig annyival kell dobniuk, ahány teknősük éppen a hátán fekszik, majd a legnagyobb dobott számnak megfelelő lépést kell tenniük az egyik teknősükkel. Ha a lépő teknős elhalad egy másik mellett, megfordítja azt, így ahhoz, hogy tovább tudjanak haladni, a hátukra fordult állatkáknak meg kell várniuk, amíg valamelyik társuk ismét elhalad mellettük. Ha valakinek mindegyik teknőce célba ér, vagy mindegyik teknőce a hátára fordult, véget ér a játék.

A játékot már nagycsoportosok is tudják játszani, így remek családi vagy baráti időtöltést nyújthat kicsiknek és nagyoknak.

Játékidő: kb. 15 perc
Csomagolási méret: 14 x 27 x 4 cm

Tartalom: 1 db játéktábla, 20 db teknős, 3 db dobókocka, helyszínjelző, játékszabály

Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


A termék értékelése

5.0 (1 értékelés alapján)
Értékelések megtekintése


Gyors, pörgős játék. Az unokám nagyon szereti.

Népszerű termékek Családi társasjátékok kategóriából

Népszerű termékek Piatnik márkából