Clementoni Tudomány és játék - Első üvegházam

Clementoni Tudomány és játék - Első üvegházam

4.7 (36)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

Clementoni Tudomány és játék - Első üvegházam



Növénytermesztéssel nem csak a szabadban, de lakásunkban is kísérletezhetünk. Az Első Üvegházam botanikai készletével ráadásul mindezt ellenőrzött körülmények között, tudományos pontossággal tehetjük meg! A készlet segítségével egy valódi üvegház kicsinyített mását hozhatjuk létre, melyben növényeket nevelhetünk. Az átlátszó falakat és a tetőt stabil tartóoszlopok fogják közre, akárcsak az igazi kertészetekben. A kísérletben az üvegház tetejének felnyitása után bazsalikom és sarkantyúvirág magokat ültethetünk a cserepekben elhelyezett tőzegkorongokra, majd locsolás után, néhány napon belül már várhatjuk is a csírakezdemények megjelenését. A tudományos játékhoz olyan kísérletek leírásai tartoznak, melyekben a növények növekedése tanulmányozható. Figyeljük meg mini laboratóriumunkban, hogyan reagálnak a növények a fényre és a sötétségre, a nedves és a száraz körülményekre!  Az Első Üvegházam készlet az üvegház építőelemeit, vetőmagokat, műanyag cserepeket, kis poharat fedővel, tőzegkorongokat, pipettát, csipeszt, képes ismeretterjesztő szövegeket, továbbá a kísérletek leírását tartalmazza. A játék használata 8 éves kortól ajánlott.

Hasonló Clementoni tudományos játékokat a JatekBolt.hu játék webáruházban találhatsz.



 



Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


A termék értékelése

4.7 (36 értékelés alapján)
Értékelések megtekintése


A kasztni szuper, de a magvak 3 hét elteltével még mindig nem keltek ki. Egyik se. Nem tudom, mióta tárolták a terméket, de a vetőmagvak életképessége időben nem végtelen. A gyerek csalódott volt, és én is. Nem ehhez szoktam Önöktől. Ráadásul eleve nem is a csomagoláson látható növények magját mellékelték a készlethez, de ugye ilyen kis huncutságokon már nem akad fenn manapság a fogyasztó.


A kiválasztott játék nagyon tetszett a gyermeknek, mivel imád kertészkedni, ültetni. Ezt most télen is megteheti. | Sok tapasztalatot lehet vele szerezni a növényekről, a természetről. | Nincs hátránya.


"Zsuzsa mama, érdekes ajándékot adtatok, de néha kicsit büdi", hogy ez mit jelent fogalmam sincs. Ha elmegyünk hozzájuk meg fogja mutatni


Ajándék lesz :)
További értékelések

Népszerű termékek Tudományos játék kategóriából

Népszerű termékek Clementoni márkából