Kik vagyunk

Őri Gergely ügyvezető

Magyarország legnagyobb gyerekjáték webáruházánál jársz! Szakértő csapatunk 2005 óta dolgozik azon, hogy mosolyt varázsoljon a gyermekek arcára – közel 10 000-féle, raktárunkban lévő játék között válogathatsz, amelyeket akár már másnapra házhoz szállítunk.

Így kezdődött...

A családi vállalkozásként indult online játékbolt alapötletét az egyik családban akkor született első gyermek körüli zsongás adta – belefáradtunk a plázák hihetetlenül magas áraiba, a körúti boltocskákban való játékkeresgélésbe, az ünnepek környéki rettenetes tülekedésbe.

Mivel megfelelő webáruházat nem találtunk, hát létrehoztunk egy olyat, amelyben mi magunk is szívesen vásárolnánk! Az első pillanattól kezdve a vásárlók gyors és pontos kiszolgálását tűztük ki célul, nemcsak a csomagküldés, de a személyes átvétel során is. Belvárosi lakásunk "kanapéjától" alig három év alatt a XI. kerületi, az Etele tértől 5 percre található telephelyig jutottunk. Közben persze munkatársaink száma is jócskán megnövekedett, hiszen csak így tudtuk megtartani a magunktól elvárt, vásárlóink által megszokott magas színvonalú kiszolgálást. Vevőink rendszeresen visszatérnek hozzánk – természetesen néha mi is hibázunk, ezért a vásárlói visszajelzésekre nagyon odafigyelünk: az építő kritikákat továbbra is köszönjük. :)

Egymillió csomag nem tévedhet

Bár már nem igazán vagyunk "családi" méretűek, cégünket továbbra is az eredeti tulajdonosok vezetik és fejlesztik újabb ötletekkel. 2009-re a legnagyobb forgalmú hazai játék webáruház lettünk – 2013-ra félmillió, 2016-ra egymillió sikeres csomagfeladáson vagyunk túl. Rengeteg díjat kaptunk az elmúlt években - kollégáink és hűséges vásárlóink egyaránt hozzájárultak sikereinkez.

Büszkék vagyunk rá, hogy 2013 tavaszán nagy álmunk vált valóra, amikor a szakmai zsűri nekünk ítélte az internetes kereskedelem lerangosabb díját, és mi lettünk Az Év Internetes Kereskedője! (2010-ben még "csak" a 3. helyezést értünk el a Bookline.hu és az eDigital mögött, és további olyan nagy neveket előztünk meg, mint a NetPincér.hu, az eBolt.hu vagy a NetRisk.hu). 1. helyezést értünk el az e-kereskedelem kategóriában az eFestivalon, több ízben elnyertük az Árukereső Ország boltja díjat játék kategóriában, 2013 októberében pedig a Deloitte döntése alapján cégünk Magyarország legdinamikusabban fejlődő cége lett (Közép-Európai szinten a hetediket lettünk).

Segítünk!

Alapvetően internetes játékbolt vagyunk, ám mégis úgy gondoljuk, hogy a személyes kapcsolat sok nehézségen átlendít – például egy kevésbé gyakorlott internetezőt. Nálunk a nap 24 órájában telefonon is lehet rendelni, elintézzük a regisztrációt, játékokat ajánlunk, segítünk feladni a rendelést.

Hát nem pont az a lényeg az internetes vásárlásban, hogy jobb, kényelmesebb legyen, mint egy boltban, ahol – már elnézést – "tojnak a fejünkre"? Számunkra az a természetes, hogy ha egy vevőnk nincs megelégedve a nálunk vásárolt termékkel (akár személyesen jött érte vagy futár szállította házhoz), akkor kicseréljük valami másra vagy visszatérítjük az árát. Sok webáruház próbálja elkerülni ezt a terhet, mondván, hogy sokan visszaélnek az "elállási joggal" – mi hisszük, hogy amilyen az adjonisten, olyan a fogadjisten. Azt nyújtjuk, amit mi magunk, gyakorló anyukák és apukák elvárnak egy internetes áruháztól, vásárlóink pont ezt szeretik bennünk.

Mi itt leszünk!

Annak ellenére, hogy néhány év alatt a legnagyobb forgalmú játék webáruházzá nőttünk, talán a legkedveltebb, leginkább "elérhető" játékbolt maradtunk. Karácsonykor manócskáink naponta szó szerint több tízezer játékot csomagolnak be és adnak oda a Jézuskának: azért dolgozunk, hogy mosolyt varázsoljuk gyermekeid arcára!

Webáruházunkban és vevőszolgálatunkon gyors és pont kiszolgálásban részesülsz, ellenőrzött, megbízható forrásból származnak a játékok, s nemcsak a törvényi kötelezettségeknek teszünk eleget, hanem annál jóval többet vállalunk, hogy kényelemben és biztonságban érezd magad a vásárlás során. Ügyelünk arra, hogy vevőszolgálatunk elhelyezkedése és nyitva tartása illeszkedjen egy webáruházzal támasztott elvárásaidhoz, és hogy emailben vagy telefonon keresztül is kiemelkedően elérhetőek legyünk.

2005-ben alapítva

Magyar tulajdonú cég

27 munkatársunk van

1 000 000 elégedett vásárló

Közel évi 150 000 rendelés

10 000 termék készleten

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben