Kik vagyunk

Őri Gergely ügyvezető

Magyarország legnagyobb gyerekjáték webáruházánál jársz! Szakértő csapatunk 2005 óta dolgozik azon, hogy mosolyt varázsoljon a gyermekek arcára – közel 10 000-féle, raktárunkban lévő játék között válogathatsz, amelyeket akár már másnapra házhoz szállítunk.

Így kezdődött...

Webáruházunk családi vállalkozásként indult, az alapötletét az egyik alapító családjában született első csemete körüli zsongás adta. Hamar belefáradtak a plázák hihetetlenül magas áraiba, a körúti boltocskákban való játékkeresgélésbe, és persze az ünnepek környékén kialakuló rettenetes tülekedésbe.

Mivel megfelelő alternatívát a webáruházak piacán nem találtak, ezért létrehoztak egy olyat, amiben ők maguk is szívesen vásárolnának. Az első pillanattól kezdve a vásárlók gyors és pontos kiszolgálását tűztük ki célul, nem csak a csomagküldés, de a személyes átvétel során is. Cégünk egy kis belvárosi lakás kanapéjáról alig három év alatt, egy több, mint 1200 négyzetméteres telephelyig jutott - persze közben már azt is kétszer kinőttük, 2020-ban költöztünk be 10 000 négyzetméteres raktárunkba. A munkatársaink száma is szépen növekedett, ami nem is csoda, ahhoz, hogy az évi több, mint negyedmillió rendelést a tőlünk elvárt magas színvonalon szolgáljuk ki, szükségünk is van a közel 110 dolgos kézre.

Büszkék és egyben hálásak is vagyunk törzsvásárlóinknak, akik rendszeresen visszatérnek hozzánk, annak ellenére, hogy néha mi is hibázunk, épp ezért a vásárlói visszajelzésekre továbbra is nagyon odafigyelünk, várjuk az építő kritikákat!

Kétmillió csomag nem tévedhet!

Bár már nem igazán vagyunk családi méretűek, a kezdeti vásárlóközpontú szemléletünket nem hagyjuk veszni, hiszen ennek köszönhetően lettünk az egyik legnagyobb forgalmú hazai játék webáruház. 2013-ra félmillió, 2016-ra egymillió, 2020-ra pedig már a kétmilliomodik sikeres csomagfeladáson vagyunk túl. Az elmúlt években rengeteg díjat és szakmai elismerést szereztünk, hűséges vásárlóink és szorgos kollégáink egyaránt hozzájárultak sikereinkhez.

Segítünk!

Alapvetően internetes játékbolt vagyunk, ám mégis úgy gondoljuk, hogy a személyes kapcsolat sok nehézségen átlendít - például egy kevésbé gyakorlott nagyszülőt. Épp ezért vevőszolgálatunkon személyesen, vagy telefonon is állunk rendelkezésre, játékokat ajánlunk és segítünk leadni a megrendelést.

Nekünk természetes, hogy ha egy vevőnk nincs megelégedve a nálunk vásárolt termékkel, akkor kicseréljük valami másra, vagy visszatérítjük az árát. Pont azt nyújtjuk, amit mi magunk, gyakorló anyukák és apukák elvárnak egy internetes áruháznál.

Mi itt leszünk!

Annak ellenére, hogy néhány év alatt hatalmas forgalmú játék webáruházzá nőttünk, talán a legkedveltebbek is maradtunk. Karácsonykor naponta több tízezer játékot csomagolnak manócskáink, hogy segítsünk mosolyt varázsolni a gyermekek arcára.

Webáruházunkban és vevőszolgálatunkon gyors, pontos és korrekt kiszolgálásban részesülsz, játékaink pedig ellenőrzött, megbízható forrásból származnak. A törvényi kötelezettségeknek nem csak eleget teszünk, hanem jóval többet is vállalunk, hogy kényelemben és biztonságban érezhesd magad a vásárlás során.

2005-ben alapítva

Magyar tulajdonú cég

110 munkatárs

1 000 000 elégedett vásárló

Évi negyedmillió rendelés

10 000 termék készleten

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben