Crayola: Sokszínű világ színező és foglalkoztató

Crayola: Sokszínű világ színező és foglalkoztató

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető


48 oldalnyi sokszínűség!


A Crayola Sokszínű világ színező és foglalkoztató füzettel a gyerekek körbeutazhatják a világot, több mint 20 ország egy-egy szeletébe "kóstolhatnak bele", ráadásul megismerkedhetnek Földünk legcsodálatosabb helyeivel és alkotásaival, például a piramisokkal és más építményekkel. A 48 oldalas színező füzet lapjain különböző emberek "laknak" a világ minden tájáról. Az oldalakon - a színezés öröme mellett - különféle feladatok kötik majd le a kicsiket, például lerajzolhatják saját magukat barlangászként, és kiegészíthetik a rajzokat.

A színezéssel fejlődik a gyerekek kézügyessége, finommotorikája, a kreatív feladatok megoldásával pedig a lurkók képzelete is szárnyalhat. A foglalkoztató segítségével a kicsik játékosan ismerkedhetnek meg kulturálisan sokszínű világunkkal.

A füzethez remekül használhatók a Crayola Sokszínű világ rajzeszközök, amelyek külön megvásárolhatók webáruházunkban (elérhetőségük változhat).

Oldalak száma: 48
Mérete: 21 x 29,9 x 1 cm

Crayola. Megbízhatóság, minőség, biztonság, tartósság.

Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


Népszerű termékek Kifestő, foglalkoztató kategóriából

Népszerű termékek Crayola márkából