Disney Jégvarázs Anna játékszett

Disney Jégvarázs Anna játékszett

3.5 (2)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

Disney Jégvarázs Anna játékszett

Anna egy varázslatos bálba készül, amihez legszebb estélyijét vette fel. A nagy hidegben és a térdig érő hóban Anna nem szívesen sétálna báli topánkájában, ezért utazásához Sven rénszarvast hívja segítségül. A rénszarvas mesés hintójával rögtön Anna előtt terem, hiszen alig várja, hogy végre társasága legyen. Anna persze mindezt igyekszik meghálálni, ezért egész úton répával eteti a falánk Svent. A Disney Jégvarázs Anna játékszett 1 db Anna, 1 db Sven játékfigurát 1 db díszes lovasszánt, valamint partykellékeket tartalmaz. A csomagban kiegészítőként kosár, répa, masni, teáskanna, bögre, virág és emeletes torta is található. Anna kék, virágmintás fodros szoknyát visel, a játékfigura magassága kb. 8 cm, a Sven figura kb. 5 cm, a rózsaszín, virágmintás hintó kb. 14 cm. A játék használata 4 éves kortól ajánlott. További Jégvarázs szereplőkkel és hasonló játékfigurákkal a JatekBolt.hu játék webáruházban találkozhatsz.



Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


A termék értékelése

3.5 (2 értékelés alapján)
Értékelések megtekintése


Jó minőségű, szép kidolgozású. Ár éték arány azért kicsit irreális.


Rengeteg nagyon mütyür elemet tartalmaz, elég nehéz pl Anna ruhájára rápasszintani még egy felnőttnek is a kis virágokat, az aprócska élelmiszerek nem rögzíthetők a szánhoz, folyamatosan keresni kell az elgurult kellékeket. Ezért 4 évesnél nagyobb gyereknek javaslom inkább vagy kötélidegzetű szülőknek :D :D :D

Népszerű termékek Játékfigura lányoknak kategóriából

Népszerű termékek Disney márkából

Népszerű termékek Jégvarázs mesehőssel