Fisher-Price: Helló képzelet játékcsomag

Fisher-Price: Helló képzelet játékcsomag

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

Neked és nekik készítettük!

A fejlesztési szakértőink egyenként válogatták össze ezeket a rázó és guruló játékokat az örökmozgó kicsik számára. Onnan kezdve, hogy kicsi megtanult felülni és a barátok után mászva játszani, ez a készlet segíti a következő nagy lépés megtételéhez. Ráadásul a játéktippeket tartalmazó füzet segít a babáknak és a szülőknek a legtöbbet kihozni a játékidőből.





Látható a fejlődés szórakozás közben:


A gyerekek megismerkedhetnek az egészséges táplálkozással egy elképzelt turmix segítségével, amely csörömpöl és forog, hogy extra szórakoztató legyen. A telefonnal a kicsik fejleszthetik a beszédképességeiket, amikor "csevegnek" a saját telefonjukon. Sőt görgő, a csúszka és a kapcsoló megdolgoztatja a finommotorikus képességeiket. A finomságok-kirakóval a harapnivalókat a helyükre illeszthetik ezzel fejlődik a problémamegoldó és a finommotorikus képességük is.





Ahol a nagyszerű elmék gyermekként gondolkodnak!


1961 óta a Fisher-Price játéklaboratóriuma a játék fontosságára helyezi a hangsúlyt a gyermekek fejlődésében. A tökéletes szórakozás és a funkcionalitás érdekében gyerekek próbálják ki az összes játékunkat és felszerelésünket. Fejlesztési szakértőink, játéktervezők és mérnökök figyelik meg őket játék közben. A játékban lévő gyerekek megfigyelése segít minket abban, hogy olyan játékokat alkossunk, amelyek vonzóbbak, szórakoztatóbbak és elősegítik a fejlődésük fontos mérföldköveinek elérését az újszülöttől az óvodáskorig és azon túl is.

A termék jellemzői:

  • Három, a Fisher-Price Játéklaboratórium szakemberei által kidolgozott játékot és egy játéktippes füzetet tartalmazó készlet.
  • Színes fényekkel és hangokkal ellátott játéktelefon, kézügyességet fejlesztő funkciókkal, görgővel, csúszkával és kapcsolóval.
  • Smoothie pohár csörgő-rágóka kukucskáló csúszkával, oda-vissza forgatható tetővel.
  • Négy finomságok-kirakó, ami fejleszti a szem-kéz koordinációt.
  • 12 hónapos kortól ajánljuk.





  • Tartalom: 1 db Mobiltelefon, 1 db Smoothie pohár, 1 db Kirakó négy figurával, Játékfüzet. A játék elemmel működik (3 X LR44). Az elemeket megtalálod a csomagban.

    Vásárlási információ

    Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

    Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

    Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

    Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

    • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
    • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


    Népszerű termékek Babafoglalkoztató kategóriából

    Népszerű termékek Fisher-Price márkából