FurReal Friends - StarLily interaktív egyszarvú plüss póni

FurReal Friends - StarLily interaktív egyszarvú plüss póni

5.0 (2)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

FurReal Friends - StarLily interaktív egyszarvú plüss póni



Starlily-vel a játék olyan mint egy valóra vált mese! A varázslatos egyszarvú képes reagálni mozdulataidra és rengeteg mozgáskombinációval valamint hanggal tud szórakoztatni (több mint 100 hang és mozgás válasz). A játék unikornis képes mozgatni a lábait, szárnyait, nyakát, fejét valamint a szemét és a száját. Ha akarod megsimogathatod, de a Sugarberry epercsemege édességgel meg is etetheted! A bűvös egyszarvút többféle pózba is beállíthatod, nem csak leültetni, de lefektetni is tudod. A különleges egyszarvú nemcsak rugalmas és mozgékony, de szarva képes többféle színben pompázni. A kimondottan lányoknak ajánlott interaktív játékot akár kedvedre fésülgetheted, hajtincseiből csinos hajfonatot készíthetsz. Még több interaktív játékot, reakciót tudsz kiváltni az egyszarvúból ha a játék során StarLily saját alkalmazását is használod, mely különböző okos készüléken érhető el. A pónihoz nem tartozik okoskészülék (tablet, okostelefon). A játék póni működéséhez 4 db LR14 típusú elem szükséges, mely nem tartozéka a játéknak! A puha, plüss borítású StarLily interaktív játék póni körülbelül 30 x 40 x 18 cm nagyságú és 4 éves kortól ajánlott.



Hasonló izgalmas és lányok körében népszerű játékot a JatekBolt.hu játék webáruház Interaktív játék kategóriájában találhatsz.



Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


A termék értékelése

5.0 (2 értékelés alapján)
Értékelések megtekintése


Nagyon szép játék.Kislànyunk nagyon szereti.Sajnálja,h aludni nem lehet vele.


Csodálatosan szép, finom puha szőre van, kedves hangokat ad ki. Tabletről vagy okostelefonról könnyen kezelhető. Csak kár, hogy drága (megjegyzem, még mindig ebben a boltban a legolcsóbb, máshol dupla ennyibe kerül!)

Népszerű termékek Gyűjthető játékfigurák kategóriából