LEGO® Ideas: Nemzetközi űrállomás 21321

LEGO® Ideas: Nemzetközi űrállomás 21321

5.0 (2)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

>

Add át magad az órákon át tartó, pihentető kikapcsolódásnak, és a klassz LEGO® Ideas Nemzetközi Űrállomás készlet megépítése közben álmodozz arról, hogy egyszer űrhajós válik belőled!

Alkoss meg olyan eredeti részleteket, mint a beállítható Canadarm2 és a 2 forgatható csukló, melyek a 8 állítható napelemhez illeszkednek. Miután megépítetted, a Nemzetközi Űrállomást büszkén kiállíthatod az állványon az űrhajós minifigurákkal, a mini űrsiklóval és a teherűrhajókkal együtt. Kozmikus!



Lenyűgöző, LEGO® kockából épült Nemzetközi Űrállomás bemutatásra





A részletesen kidolgozott LEGO® Ideas Nemzetközi Űrállomás bemutatómodell kihívást jelentő építési élményt nyújt az űrrajongók és a LEGO rajongók bármely korosztálya számára.

Építsd meg és állítsd ki ezt az elképesztő LEGO® Ideas 21321 Nemzetközi Űrállomást! Az eredeti Nemzetközi Űrállomás részletek között találsz egy beállítható Canadarm2-t és 2 forgó csuklót, melyek illeszkednek a 8 állítható „napelemhez“, így ez a 864 elemből álló készlet remek ajándékötlet az űrrajongók, a felnőtt LEGO rajongók és a tapasztalt építők számára.Gyönyörű dekorációEhhez a klassz LEGO űrhajó modellhez tartozik egy bemutatóállvány, egy megépíthető mini NASA űrsikló és 3 mini teherűrhajó, valamint 2 űrhajós mikrofigura is, melyek bármelyik szobában remekül mutatnak. A csomagban egy illusztrált útmutatót, valamint egy 148 oldalas füzetet is találsz, melyben a Nemzetközi Űrállomásról szóló érdekességeket, valamint az űrmodell készlet LEGO rajongó tervezőjéről és LEGO tervezőjéről szóló információkat olvashatsz.Lenyűgöző ötletek!A LEGO Ideas készletek végtelenül sokszínű válogatását LEGO rajongók készítették és LEGO rajongók szavazták meg. A valós élet, akcióhősök, ikonikus filmek, népszerű TV sorozatok vagy teljesen eredeti ötletek ihlette készletek között minden korosztály megtalálja a neki legjobbat.


• Tedd próbára építési készségeidet ezzel a LEGO® Ideas Nemzetközi Űrállomás (21321) modellel, mely tartalmaz 2 forgó csuklót 8 beállítható „napelemmel“, egy állítható Canadarm2-t és több más eredeti részletet, melyeket felfedezhetsz az építéskor.• Ehhez a Nemzetközi Űrállomáshoz tartozik egy állvány, 2 űrhajós mikrofigura, egy mini NASA űrsikló és 3 mini teherűrhajó, melyekből káprázatos dekorációt alkothatsz, valamint felidézheted gyermekkori LEGO® projektjeid legszebb pillanatait.• A készlet tartalmaz egy 148 oldalas füzetet, melyben érdekességeket olvashatsz a Nemzetközi Űrállomásról, az űrhajómodell rajongó alkotójáról és LEGO® tervezőjéről, valamint a LEGO Ideas téma 10. évfordulójáról is.• Meglepheted vele önmagad, de születésnapi vagy ünnepi ajándékötletnek is remek a 16 évnél idősebbek és a tapasztalt LEGO® építők számára, hiszen ez a 864 elemből álló készlet kreatív szórakozást ad akár egyedül, akár barátaiddal együtt építesz.• A több mint 20 cm magas, 31 cm hosszú és 49 cm széles, felnőtteknek szánt Nemzetközi Űrállomás építőjáték bámulatosan mutat kiállítva, így mindenki figyelmét megragadja, aki csak elmegy mellette.• Ez az elem nélküli építőkészlet pihentető, magával ragadó, szórakoztató és kreatív építési élményt nyújt. Kapcsolódj ki, merülj el az építésben és add át magad egy csodálatos bemutatómodell megalkotásának!• Azon gondolkodsz, hogy megvásárold-e ezt a Nemzetközi Űrállomás modellt egy újonc LEGO® építőnek? Ne aggódj! Tartozik hozzá egy lépésről lépésre vezető útmutató, így magabiztosan belevághat ebbe az építési kihívásba.• A LEGO® Ideas készleteket LEGO rajongók készítették és LEGO rajongók szavazták meg. A felnőttekre és gyermekekre egyaránt rengeteg végtelenül sokszínű, gyűjthető építőjáték vár, melyek nagyszerűek a kiállításhoz és a kreatív játékhoz.• A LEGO® építőkockák megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, így biztosítva az egyöntetűséget, a kompatibilitást és az egyszerű összerakhatóságot és szétszedhetőséget minden alkalommal.• A LEGO® kockákat és elemeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy ez a felnőtteknek szánt LEGO Ideas építőkészlet megfeleljen a legszigorúbb, globális biztonsági szabványoknak.



Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


A termék értékelése

5.0 (2 értékelés alapján)
Értékelések megtekintése


Szuper! Mint a LEGO általában.


Remek készlet, szuper áron! Megszokott Lego minőség

Népszerű termékek LEGO Ideas kategóriából

Népszerű termékek LEGO ® márkából