LEGO® Ideas Reszkessetek, betörők! 21330

LEGO® Ideas Reszkessetek, betörők! 21330

5.0 (2)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető


Éld át újra a család kedvenc karácsonyi vígjátékát ezzel a kiállítható LEGO® Ideas Reszkessetek, betörők! játékkészlettel (21330)!





Építsd meg a McCallister családi házat, valamint a szerencsétlen bűnözők, Harry és Marv furgonját, és alkosd újra a fergeteges jeleneteket! Nyisd ki a ház falait, hogy az összes hiteles részletet és csapdát felfedezd. Felkészülhetsz a tápláló sajtos tészta vacsorára, a festékesdobozokat Harry és Marv felé lendítheted, segíthetsz Kevinnek a kötélen eljutni a lombházba, és sok minden más is vár rád!



Hangolódj rá az ünnepekre a klasszikus Home Alone című karácsonyi film LEGO® kockaváltozatával!


A McCallister családi ház telis-tele van azonnal felismerhető részletekkel és mókás funkciókkal, amelyek felidézik a fergeteges jeleneteket. Mindent megtalálsz, amire szükséged lehet Kevin megjátszott karácsonyi bulijának megrendezéséhez, hiszen vár rád egy alagsori kazán világító LEGO elemmel, vasalódobó funkció, lendíthető festékesdobozok, összeomló polcok, a padlásról a lombházba vezető kötél és sok minden más. A ház minden szintje levehető, a falak és a tető pedig kinyitható, így könnyen hozzáférhetsz a részletekhez.





A legjobb karácsonyi ajándék!


A készlet tartalmazza Kevin McCallister, az anyukája, Kate McCallister, a bűnöző Harry és Marv, valamint a „hólapátos” Marley 5 LEGO minifiguráját. Emellett Harry és Marv furgonjában feszítővasat és rendőrsapka elemeket is találsz. A 3957 elemével ez az eddigi legnagyobb LEGO Ideas készlet, amelynek kockái különálló csomagban vannak elosztva a film cselekményét követve, így az ünnepek alatt az építés során újra átélheted a történetet.





• Ünnepeld meg a család kedvenc vígjátékát ezzel a LEGO® Home Alone készlettel (21330), ami tartalmazza a McCallister családi ház, a lombház és a bűnözők furgonjának megépíthető és kiállítható modelljeit.

• Ez a kockákból épült, filmes emléktárgy klassz ünnepi ajándék az Y-generációs Home Alone (Reszkessetek, betörők!) rajongóknak. 5 LEGO® minifigurát tartalmaz: Kevin McCallistert, Kate McCallistert, Harryt, Marvot és a „hólapátos” Marley-t.

• A ház falai és a tető felemelhető a könnyű hozzáférés érdekében, emellett olyan mókás funkciókat is tartalmaz, mint a lendíthető festékesdobozok, a világító, alagsori kemence és egy kar, amivel lecsúsztathatod Kevint a lépcsőn a szánkójával.

• Fedezd fel a ház szobáiban és a furgonban fellelhető részleteket, amelyek felidézik a fergeteges filmes pillanatokat (a kötélről se feledkezzünk meg, amelyen Kevin át tud szökni a lombházba)!.




• A készlet megépítése remek ünnepi elfoglaltság a család számára, emellett a több mint 27 cm magas, 34 cm széles és 37 cm mély ház szuper ünnepi dekoráció lehet.

• A készlet elemei 24 különálló csomagban vannak elosztva, így az építési folyamat követi a film cselekményét. A világító LEGO® elemhez egy LR41 elemet is mellékeltünk, ami megvilágítja a kemencét.

• Ez a 3957 elemből álló készlet tartalmaz egy illusztrált füzetet a Reszkessetek, betörők! című filmről, a szett rajongó tervezőjéről és a LEGO® tervezőkről, valamint egy lépésről lépésre vezető útmutatót, amivel elmerülhetsz az izgalmas építésben.


• Ez a felnőtteknek szánt, gyűjthető építőkészlet az izgalmas LEGO® Ideas szettek egyike, amelyek mindegyikét rajongó tervezők készítették, LEGO rajongók ezrei szavazták meg, a LEGO Csoport pedig megvalósította.

• A LEGO® alkatrészek megfelelnek a szigorú iparági szabványoknak, így biztos lehetsz benne, hogy könnyedén és stabilan összeilleszthetők, amelyekből robusztus építményt alkothatsz. Ez pedig már 1958 óta így van.

• A LEGO® építőkockákat és elemeket szigorúan leteszteljük, annak érdekében, hogy minden LEGO készlet megfeleljen a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.




Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


A termék értékelése

5.0 (2 értékelés alapján)
Értékelések megtekintése


Erre is számítottam


Nagyon ötletes és több dolog is a filmmel egyezik

Népszerű termékek LEGO Ideas kategóriából

Népszerű termékek LEGO ® márkából