LEGO VIDIYO: Boombox 43115

LEGO VIDIYO: Boombox 43115

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

Tárd fel a gyermekek előtt a videoklip-készítés világát, miközben a rendezőjük és sztárjuk lesznek saját videoklipjeiknek a LEGO VIDIYO Boombox (43115) készlettel.


Töltsd le az ingyenes alkalmazást, hogy be tudd szkennelni a 4 zenész minifigurát. Ezután szkenneld be a modellt, és nézd meg, ahogy színpaddá válik, miközben a gyermeked elkészíti videoklipjét, amit másokkal is megoszthat a biztonságos, közösségi felületen.


Legyél a rendezője és sztárja saját videoklipjeidnek a LEGO® VIDIYO Boombox (43115) készlettel! Az alkalmazás segítségével a videóidban életre keltheted a modellt és a minifigurákat, így előadás közben is megnézheted a 4 karaktert a videokliped színpadán, amit online is megoszthatsz. Forgasd el a fejeket, a hangszórókat és a fényeket a modelleden, hogy megnézd a videódban a 4 különféle világot és a megjelenő effekteket. Ezután pedig nézd meg a modelled klassz, színpad mögötti területét is!




A zenei műfajok ünneplése!


A Boombox telis-tele van olyan funkciókkal, amelyek órákig tartó játékot nyújtanak offline és a digitális alkalmazásban egyaránt. A gyermekek örömmel fogják elforgatni a fejeket, a hangszórókat és a fényeket a játékmodellen, hogy megváltoztassák a jelenetet és a világítást a videoklipjeikben. Minden elem 4 választási lehetőséget rejt, így a gyermekek szabadjára engedhetik kreativitásukat – például a fejek kicserélésével választhatnak a trópusi, űrbéli, erdei vagy kastélybeli jelenetek közül.

Alkoss zenei élményeket!


A LEGO VIDIYO készletek biztonságos, társasági játékélményt nyújtanak, amelyekkel a gyermekek a rendezőjük és sztárjuk lehetnek saját videoklipjeiknek. Nézd meg, hogyan fejlődik a kreativitásuk, miközben olyan videókat készítenek, amelyek telis-tele vannak mókás karakterekkel, dalokkal, táncmozdulatokkal és lenyűgöző effektekkel.




• Inspiráld a gyermekeket arra, hogy rendezőjük és sztárjuk legyenek saját videoklipjeiknek a LEGO® VIDIYO Boombox (43115) készlettel. Tartalmaz 4 minifigurát zenés kiegészítőkkel, 14 véletlenszerű BeatBits és 4 különleges BeatBits elemet.

• Töltsd le az ingyenes LEGO® VIDIYO alkalmazást, hogy beszkenneld a vámpír, a leopárd, a tündér és a földönkívüli minifiguráit, és a BeatBits elemeket. Szkenneld be a modellt is, hogy megnézd, ahogy digitális színpadként jelenik meg a videókban.

• Szkenneld be a BeatBits elemeket az alkalmazással, hogy olyan különleges effekteket oldj fel, mint amelyik egy motort jelenít meg, vagy amelyikkel a gyermekek varázslatos tűzeffektekkel bővíthetik videóikat.

• A gyermekek örömmel fogják módosítani valódi LEGO® modelljüket, hogy megváltoztassák a videójuk jelenetét a 4 különféle fejjel, hangszóróval és fénnyel, amelyeket különböző zenei műfajok inspiráltak.

• Szórakoztató zenei élmény a 9 éves vagy nagyobb fiúknak és lányoknak, akik megérdemelnek egy kis meglepetést. A játékkészlet emellett remek ünnepi ajándék bármelyik gyermeknek, aki imádja a zenés játékokat, a táncot és az előadást.




• A Boombox több mint 16 cm magas, 23 cm hosszú és 35 cm széles.

• A LEGO® VIDIYO kompatibilis egyes iOS és Android eszközökkel. Ellenőrizd a kompatibilitást a www.LEGO.hu/devicecheck oldalon! A gyermekek kérjenek a szüleiktől engedélyt az online csatlakozás előtt!

• A LEGO® VIDIYO készletek új társasági játékélményt nyújtanak, aminek segítségével a fiúk és lányok rendezők, producerek és sztárok lehetnek, miközben megrendezik és megosztják saját videoklipjeiket.

• A LEGO® alkatrészek megfelelnek a legszigorúbb iparági szabványoknak, annak érdekében, hogy az építőelemek egységesek, kompatibilisek és garantáltan összeilleszthetők legyenek minden alkalommal – ami már 1958 óta így van.

• A LEGO® alkatrészeket ledobjuk, felhevítjük, összenyomjuk, megcsavarjuk és megvizsgáljuk, így biztosítva, hogy megfeleljenek a szigorú, globális biztonsági szabványoknak.



Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


Népszerű termékek LEGO ® márkából