Rafkós rabló kártyajáték

Rafkós rabló kártyajáték

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

Ahhoz, hogy valaki jó rablóvá váljon, elengedhetetlen a rafináltság, a szemfülesség és a gyorsaság. A Rafkós rabló kártyajátékban most rablók bőrébe bújva manőverezhettek, hogy bezsebeljétek a legtöbb szajrét, és ti váljatok a leggazdagabb rablóvá!

A játék során a játékosok célja, hogy minél több 100 dolláros paklit gyűjtsenek össze. Ezt megtehetik saját lapjaik összepárosításával, vagy játékostársaik kirablásával. A rablás nyíltan történik az asztalon, a játékosok egymás előtt kapkodva igyekezhetnek minél több laphoz jutni. Fontos, hogy minél gyorsabbak és szemfülesek legyenek a rablók, mert a börtön kártyák gátat szabhatnak a pénzgyűjtésnek. A győztes az, aki előtt a játék végén a legtöbb pénz van.

A játék gyors, pörgős, így akár alsó tagozatos gyerekek is élvezettel játszhatják, mindemellett fejleszti a figyelmet és a reakcióidőt. Ideális választás baráti, családi összejövetelekre, vagy utazásokhoz, hiszen dobozméretéből adódóan kis helyen is elfér.

Átlagos játékidő: kb. 15 perc
Csomagolás mérete: 12 x 15 x 4 cm

Tartalom: 84 db pénzkártya, 6 db rabló kártya, 3 db börtön kártya, 1 db játékszabály.

Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


Népszerű termékek Kártyajátékok kategóriából