Syma: X22SW Quadcopter 2.4G Wifi-s kamerával - ÉRTÉKCSÖKKENT

Syma: X22SW Quadcopter 2.4G Wifi-s kamerával - ÉRTÉKCSÖKKENT

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

Gyakorló drón, amely a kényelem kedvéért már barometrikus magasságtartó képességgel és is rendelkezik. A drónnal gyakorló és haladó üzemmódban is repülhetünk készségünknek megfelelően. A 720p HD kamera képét a rendszer egyből élőben közvetíti a telefonra, amelyen rögzíthetjük is a fotót vagy a videót.
3D akrobatikus pörgésre is képes a drón minden irányba akár kint, akár beltéren egyaránt.
A 4 rotornak és a 3 irányú gyro-nak köszönhető a modell kiemelt stabilitással bír. A modell irányítás kezdők számára is könnyen elsajátítható. A karokon található LED segíti a tájékozódást és jól mutat sötétben is.

Az X23 már tartalmazza az egy gombnyomásra történő fel- és leszállás, az útvonalrepülés, valamint a barometrikus magasságtartó funkciót, továbbá az aktiválható Headless funkciónak köszönhetően már nem kell figyelnünk, hogy merre áll a gép eleje repülés közben, hiszen az előre irány mindig azonos lesz a felszállás irányával.

A quadrocopter töltése a hozzá kapott USB kábel segítségével körülbelül 50 perc. Egy feltöltéssel kb. 7-8 perces repülési idő teljesíthető, ami dinamikus repülést foglal magába.

A termék jellemzői:
- Teljes átmérő: 30 cm
- A felvétel e telefonra rögzül
- HD 720p
- Akkumulátor: LiPo 500 mAh/3,7V, cserélhető
- Headless, Magasságtartás, Flip 360', útvonalrepülés

Technikai adatok:
- Főrotor átmérő: 99 mm
- Hossz: 265x265 mm
- Magasság: 50 mm
- Felszálló tömeg: 100 gramm
- Motor: kefés motor

A TERMÉK ÉRTÉKCSÖKKENT. A távirányító csavarja karcos. Újracsomagolt, de hiánytalan, működése szerviz által ellenőrzött.

Tartalom: Syma X22W(D350) 4 csatornás elektromos quadrocopter menetkész állapotban, 4 csatornás 2.4GHz távirányító (Mode 2, állítható tanuló/haladó üzemmód), USB töltő, tartalék rotorlapát szett, akkumulátor: 400 mAh 3,7V Li-Po, védőkeret, leírás

Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


Népszerű termékek Repülő, helikopter, űrhajó, drón kategóriából

Népszerű termékek Syma márkából