Very Bella csillámló rúzs és szemhéjfesték

Very Bella csillámló rúzs és szemhéjfesték

4.4 (8)

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

Very Bella csillámló rúzs és szemhéjfesték



A sminkelés nem is olyan egyszerű, mint amilyennek első látásra tűnik, bizony azt is be kell gyakorolni, hogy minél szebb legyen. Ha elsőre nem sikerül, ne csüggedj, a hibákat könnyedén javíthatod, hiszen a Very Bella sminkjeit vízzel is le tudod mosni! Próbáld ki milyen szín a legelőnyösebb számodra vagy melyik az, ami a legjobban passzol ruhádhoz. A Very Bella csillámló rúzs és szemhéjfesték készlettel megtanulhatod a sminkelés és szépítkezés csínját-bínját. A készletben 8 különböző pasztell színű szemhéjfestéket és 1 db rózsaszín rúzst találsz. A kozmetikum gyermekek számára is biztonságos, eltávolítása vízzel lehetséges. A szemhéjfesték paletta mérete kb. 11 x 5,5 cm, a rúzs kb. 7cm. A játék használatát 5 éves kortól ajánljuk. A JatekBolt.hu játék webáruházban még több Very Bella készletet és hasonló sminkelős játékokat találhatsz.



Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


A termék értékelése

4.4 (8 értékelés alapján)
Értékelések megtekintése


Nagyon tetszett a gyereknek, a kiszállítás gyors, pontos volt.


Nagyon jó,nagyon tetszik.


Szeretik a lányok.


Megtévesztő az elnevezés, mert se a rúzs nem csillámlik, se a szemhéjfesték. Csak amiben van. A tokja.
További értékelések