Blog

Zselében fürdeni? Miért is ne!

A pancsolás és az esti fürdés mindig jó móka, de előfordul, hogy unalmas századszorra is eljátszani is eljátszani ugyanazt a hajós vagy sellős kalandot. Ha így érzitek, ideje egy kicsit feldobni a hangulatot – méghozzá slime-al!

Tovább olvasom »

Itt a tavasz, irány a kert! Szuper kültéri játékötletek

Ha tavasz, akkor játék a szabadban, ha pedig játék a szabadban, akkor irány a játszótér! De mi lenne, ha ahelyett, hogy a gyerekek mennének a játszótérre, a játszótér jönne hozzájuk a kertbe? A kültéri játékok varázsa abban rejlik, hogy segítségükkel az udvar a kalandok földjévé alakulhat. Íme néhány ötlet, hogy a szabadtéren töltött idő még szórakoztatóbb legyen.

Tovább olvasom »

Készülj velünk a húsvétra!

A Húsvét az újjászületés és a megújulás ünnepe, ami nem csak a természetben, hanem otthonainkban is megmutatkozik. Az alábbiakban olyan egyszerű, mégis látványos dekorációs ötleteket gyűjtöttünk össze, amelyekkel könnyedén teremthetünk húsvéti hangulatot otthonunkban.

Tovább olvasom »

Életre szóló tudás STEM játékokkal

Szülőként mindannyian azt szeretnénk, hogy gyermekünk a legjobbat kapja az élettől. Ebben a digitális korban, ahol a tudomány és technológia egyre fontosabb szerepet játszik, a STEM játékok egyre népszerűbbé válnak. De mi is pontosan az a STEM, és hogyan segíthetnek ezek a játékok a fejlődésben?

Tovább olvasom »

Fantáziát beindítani - hamarosan indul a Crayola Kreativitás hét!

Ez az esemény nem más, mint egy ingyenes programsorozat iskoláknak, könyvtáraknak és családoknak, melynek keretén belül a regisztrált résztvevők 7 napon keresztül férnek hozzá olyan letölthető tartalmakhoz, hírességek aktivitását bemutató videókhoz, melyek segítségével – a különböző témák átbeszélésén keresztül - együtt ötletelhetnek és lenyűgöző alkotásokat hozhatnak létre a gyerekek a szülőkkel és a pedagógusokkal.

Tovább olvasom »

Vegyél részt 2024. legkreatívabb hetén, a Crayola szervezésében!

Várunk a Crayola Kreativitás Héten – egy hét, amely csak a kreativitásról szól! A Crayola Kreativitás Hét egy olyan, tanintézményeket és családokat célzó esemény, amely tavaly 77 országból összesen 3,5 millió diákot, 195 000 pedagógust és több mint 28 500 iskolát mozgatott meg.

Tovább olvasom »

Ahány ház annyi szokás – karácsonykor is!

Év végéhez közeledve általában a gyerekektől lehet megtudni, hol, milyen szokások szerint zajlik az év legnépszerűbb ünnepe a karácsony. Ők mesélik izgatottan, hogy mennyire várják a Jézuskát, vagy éppen az angyalkát, aki az ajándékokat odacsempészi a karácsonyfa alá. Van, aki azt várja, hogy már teljes pompájában fedezhesse fel a fát a szobában, és van, aki szeret részt venni annak díszítésében.

Tovább olvasom »

Megnyitotta kapuit a Tomy Habkávézó! Két bubicsínó, extra habbal, rendel!

A Tomy Toomies a Tomy játékóriás kisgyermekeknek szóló márkája, amely jellegzetes színvilágáról, a minőségre való folytonos törekvéséről és fantasztikus fürdőjáték-kínálatáról ismert. A Tomy Buborékkészítő konyha fürdőjáték két évvel ezelőtt teljesen magával ragadta a kisgyermekes szülőket és a hazai játékközösséget, olyannyira, hogy a 2021-es Ország Játéka versenyen a szakmai zsűri döntése alapján Bébijáték kategóriában 1. helyezést ért el.

Tovább olvasom »

Csillogó szárnyak, arany szarv, Swarovski kristályos tiara: Szárnyalj Galupy Unikornisokkal!

A Galupy Unikornisok messzi földről érkeztek hozzánk: a szivárványon túl, egy varázslatos, patkó alakú szigetcsoporton, Galupiában élnek, Elfia szigetén. A csillogó arany szarvukról, Swarovski kristállyal díszített tiarájukról és tündéri szárnyaikról ismert unikorniok kedvesek és barátságosak, a gyönyörű szigeten pedig együtt sütizhetnek, szépítkezhetnek és szárnyalhatnak a dombok, erdők és folyók tarkította tájakon.

Tovább olvasom »