Blog

Tánc a négy fal között – Skippy Dance

Bizony mostanában többet bámulunk kifelé az ablakon, mint befelé, és ez a gyerekeken is nagy nyomot hagyhat, hiszen ha nem mozognak eleget, akkor - a fizikai mellett – mentális egészségük is hanyatlásba fog kezdeni.

Tovább olvasom »

A felnőtteknek is kell a játék

Ha játékról beszélünk, akkor többnyire a gyerekek jutnak az ember eszébe, ám ha jobban utánajárunk a játékidő hasznos tulajdonságainak, beigazolódik, hogy a felnőtteknek ugyanúgy szüksége van rá.

Tovább olvasom »

Fiúknak kisautó, lányoknak Barbie?

A szivárványos, illatos unikornisok és a slime-mal töltött undiságok között egyértelműen vastag határvonal húzódik. Vajon fiúsabbak és lányosabbak a játékok, mint nagyanyáink idejében?

Tovább olvasom »

Megtaláltuk az Ország Játékát!

Átadták az Ország Játéka 2019 díjakat, a pályázó gyártók és forgalmazók a nyertes játékokon feltüntethetik a megkülönböztetést jelző logót. Ez egyúttal garancia arra, hogy az adott játék kiemelkedően szerepelt egy országos megméretésben és segíthet a szülőknek már a karácsonyi – boltban vagy webáruházban történő – vásárlásban is.

Tovább olvasom »

Okozhat a játékfegyver agressziót?

A szülői aggályok között szerepel azon teória, miszerint a játékfegyver később éles lőszerré válhat a kisfiúk kezében. Ez persze csak képletesen értendő és valójában aggodalomra semmi ok. A kisfiúk viselkedésének természetes része, ha játékfegyverekkel játszanak. Ha nincs náluk, akkor bármilyen tárgyat azzá alakít a képzeletük, hogy a ház körül rohangálva lövöldözhessenek.

Tovább olvasom »

Jégvarázs 2 újdonságok

A Jégvarázs 2 betört a játékpiacra - Újdonságaink Hamarosan kopogtatni fog ajtónkon a Jégvarázs következő része. Kétségtelen, hogy a varázslatos Jégvarázs mesevilág folytatása a legjobbanvárt mesefilmek között foglal helyet, de mi a helyzet játékfronton?

Tovább olvasom »

Tiszta játékok = kevesebb betegség

A gyerekkor nem kifejezetten a maszat- és kórokozómentességéről híres. Plüssmacik a földön húzva, kisautók a szájba véve: ezek nem hangzanak valami jól.

Tovább olvasom »

Bízd a gyerekekre a Halloween-i dekorációt

Nincs is jobb annál, ha kreatív lurkók nyüzsögnek a háznál. Íme egy-két jó ötlet, ha a kis művészeknek dekorálni támad kedvük Halloween-kor.

Tovább olvasom »

Új memóriafejlesztő társasjáték a Memo Mester személyében

Bizonyára mindenki tudja miről beszélek, amikor azt mondom „szólánc”. Már nem is kérdés, mi lenne ha ezt a klasszikus játékot továbbfejlesztenék, ugyanis elérkezett az új Memo Mester társasjáték ideje.

Tovább olvasom »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben