Blog

Bízd a gyerekekre a Halloween-i dekorációt

Nincs is jobb annál, ha kreatív lurkók nyüzsögnek a háznál. Íme egy-két jó ötlet, ha a kis művészeknek dekorálni támad kedvük Halloween-kor.

Tovább olvasom »

Új memóriafejlesztő társasjáték a Memo Mester személyében

Bizonyára mindenki tudja miről beszélek, amikor azt mondom „szólánc”. Már nem is kérdés, mi lenne ha ezt a klasszikus játékot továbbfejlesztenék, ugyanis elérkezett az új Memo Mester társasjáték ideje.

Tovább olvasom »

Új trend a gyerekfotózásban!

Új trend a gyerekfotózásban: elképesztően egyszerű, de imádják a közösségi oldalak.

Tovább olvasom »

Olcsó és kiválóan fejleszt: 9 indok a gyurma mellett

A másfél-két éves gyerekek előszeretettel tapogatnak és fogdosnak meg bármit, ami a kezük ügyébe kerül. Ezt kihasználva miért is ne adnánk olyan nekik, ami a szórakoztató funkcióján kívül fejleszti is őket?

Tovább olvasom »

Az önuralom tanulható: így lesz a virgonc csínytevőből az osztály kisangyala

Az iskolai szabályok betartása éppúgy fontos és említésre méltó terület, mint a megfelelő iskolatáska kiválasztása: a higgadt, fegyelmezett diákoknak nemcsak a bizonyítványuk lesz szebb.

Tovább olvasom »

Ezért a háziállatért bolondulnak a gyerekek – nem mindenkinél a kutyus a befutó

A kutyák és macskák hagyományosan népszerűek, azonban egy friss kutatás szerint a dobogóra állhat egy olyan állat, amire senki se gondolt volna.

Tovább olvasom »

Magabiztosan két keréken: modern kerékpár – tradicionális módszerek

Ahhoz azonban, hogy valaki magabiztosan közlekedjen két keréken, elengedhetetlen, hogy gondosan elsajátítsa az alapokat. Na de hogyan?

Tovább olvasom »

10 elképesztő érdekesség a LEGO-ról: ezeket biztosan nem tudtad

A legendás LEGO-t tulajdonképpen annak köszönhetjük, hogy egy dán asztalos elveszítette az állását.

Tovább olvasom »

Aktívan a strandon: reggeltől estig konkrét programot mutatunk

A gyerekek lefoglalása sok szülőnek hosszú fejtörést okoz: nem könnyű olyan játékokat, programokat beiktatni, amik nemcsak izgalmasak, de reggeltől estig szórakoztatják a kicsiket és nagyobbakat egyaránt.

Tovább olvasom »

Mi is sütiket (cookie) használunk az oldalainkon. Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Rendben Nem szeretném