La vina társasjáték

La vina társasjáték

Kifutott termék, már nem kapható

Sajnáljuk, de ezt a terméket már nem forgalmazzuk. Valószínűleg már nem gyártják, ezért vevőszolgálatunk sem tud további információval szolgálni. Válogass inkább további ajánlatunk közül – görgess lejjebb is!

Termékismertető

Ti vajon sikeres borászok lennétek? A La vina társasjátékban most próbára tehetitek magatokat, ugyanis a kerettörténet szerint örököltetek egy gazdag, ám elhanyagolt szőlőbirtokot. Itt az ideje hét, hogy metszőollót ragadjatok és kezetekbe vegyétek a szőlőültetmények sorsát.

A játék során a játékosoknak össze kell gyűjteniük a különleges szőlőfajtákat, majd eladniuk a közeli borászatoknak. Az eladott szőlők után presztízspontok járnak, ugyanakkor körönként minden játékos esetében limitált az eladás és a szállítás mennyisége. A játék akkor ér véget, ha egy játékos teljesítette az összes megrendelést. A győztes az, aki a legtöbb pontot szerezte.

Átlagos játékidő: 30-45 perc
Csomagolási méret: 13 x 18 x 4 cm

Tartalom: 1 db moduláris játéktábla, 72 db szőlőkártya,10 db kezdő kosárkártya, 6 db kosárkártya, 5 db szőlőszedőkártya, 7db szőlőszedő figura,16 db borászatkártya, 1 db szövetkezetkártya, 30 db hordójelölő, 8 db univerzális szőlőjelölő, 12 db eszközjelölő, 67 db tekintélyjelölő

Vásárlási információ

Először is: tegeződjünk! Mivel az internet amúgy is egy kötetlen világ, talán mindkettőnk számára egyszerűbb így!

Online játékboltunkban az interneten keresztül várjuk rendelésed. Ha segítségre van szükséged, akkor az alábbi számon hétköznap munkaidőben elérsz minket: +36 1 244 8351!

Fizethetsz a megrendelés végén bankkártyával, a megrendelés után indított banki előreutalással (ez esetben a banki átfutás miatt 1-2 nappal hosszabb lehet a szállítási idő), illetve a csomag átvételekor a futárnak készpénzzel. Személyes átvételkor készpénzzel és bankkártyával is fizethetsz nálunk, ilyenkor csak a rendelt termékek árát kell kifizetned, semmilyen más költséged nincs.

Amikor végeztél a böngészéssel és már a kosaradba vannak a termékek, kattints jobb felül a "Pénztár" feliratra. Nézd meg még egyszer, hogy mindent beletettél-e a kosárba, amit szeretnél megvenni, majd kattints a "Tovább a pénztárhoz" gombra és az adataid megadása után válassz átvételi és fizetési módot, és ha van, akkor írd be a kedvezményre jogosító kuponkódod. Az utolsó oldalon, a "Megrendelem!" gomb megnyomása előtt egy összefoglaló oldalon minden költséget látni fogsz.

  • Személyes csomagátvétel: ha összekészítettük a csomagod, e-mailben és SMS-ben értesítünk. Utána hétfőn, kedden, szerdán és pénteken 9 és 17, csütörtökön 8 és 18 óra között várunk szeretettel.
  • Vevőszolgálatunk címe: 1211 Budapest, Szikratávíró u. 12. C/3 raktár


Népszerű termékek Családi társasjátékok kategóriából