5 tipp a tökéletes iskolatáska kiválasztásához

Az iskolakezdésre készülődve a megfelelő iskolatáska kiválasztásával igencsak könnyen meggyűlhet a bajunk. De aggodalomra semmi ok, mert a következő tippeket úgy állítottuk össze, hogy a suli biztosan a tökéletes iskolatáskával induljon!

  1. A méret: A táskaválasztás során az egyik legfontosabb szempont az, hogy a táska mérete arányos legyen az azt viselő gyermek méretével. Egy kisgyermeknek esetén tehát elkerülendő a felnőtteknek szánt hátizsákok használata. A táska magassága szintén nem elhanyagolható szempont, hiszen a megfelelő iskolatáskának nem szabad a gyermek derekánál lejjebb érnie.
  2. A gerinc és a pántok: A vásárláskor igyekezzünk olyan iskolatáskát választani, amelynek háta puha anygból készült, és illeszkedünk gyermekünk gerincének formájához, és amelynek pántjai puha párnákkal vannak ellátva. A pántok hosszúságának állítása szintén fontos lépés: a megfelelően beállított pántok segítenek egyenletesen eloszlatni a táska tömegét.
  3. A zsebek: Egy számtalan zsebbel és rekesszel ellátott iskolatáskában sokkal könnyebb eligazodni, mint az egyetlen belső térrel rendelkező hátizsákokban. Ezzel a gyermekek időt spórolhatnak, és rendszert teremthetnek iskolaszereik között.
  4. A mennyiség: Fontos, hogy a táskát ne zsúfoljuk túl, hiszen ennek egészségügyi következményei is lehetnek. A bepakolt iskolatáska tömegének nem szabadna meghaladni a gyermek tömegének 15%-át.
  5. A stílus: Mivel a táskát gyermekünk nap-mint-nap viselni fogja, fontos, hogy az ő tetszését is elnyerje. Ettől függetlenül nem tanácsos hagynunk, hogy gyermekünk a táskát kizárólag az azt díszítő minta vagy mesefigura alapján válassza ki, hiszen ez a minőség rovására is mehet. Figyeljünk arra, hogy az anyag szépen el legyen dolgozva, és óvakodjunk az elvarratlan szálaktól.

Ha mindezeket a szempontokat figyelembe vesszük, nem lőhetünk mellé. Webáruházunk csak arra vár, hogy felfedezd iskolatáska-kínálatát, ahol a lovaglás vagy a pihe-puha alpakák kedvelői, de a terepjáró-rajongók és a nagyobb, űrutazásra kívánkozó diákok is kedvükre válogathatnak.Ha mindezeket a szempontokat figyelembe vesszük, nem lőhetünk mellé. Webáruházunk csak arra vár, hogy felfedezd iskolatáska-kínálatát, ahol a lovaglás vagy a pihe-puha alpakák kedvelői, de a terepjáró-rajongók és a nagyobb, űrutazásra kívánkozó diákok is kedvükre válogathatnak.

Olvasd el többi cikkünket is:

Augusztus 13-án a balkezeseké a világ! »

Húsvét a világ körül: hogy ünnepelnek mások? »

Örök tavasz a gyerekszobában: DigiBirds énekes madárkák »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben