5 tipp az iskolaszerek kényelmes beszerzéséhez

Bizony, a kicsik már szinte hallják a távolban csilingelni az iskolacsengőt, hiszen a szeptember már a küszöbön toporog. Lelkes kis nebulók tömkelege készül megtölteni a buszokat, iskolaépületeket ismét, hogy egy vadiúj tanévvel nézzenek szembe. Nincs tanév füzetarmada, írószerek és sulitáska nélkül – azonban az ember jobban teszi, ha előre gondolkodva időben beszerzi ezeket, így önmagát stresszes pillanatoktól, kapkodástól és idegeskedéstől kíméli meg.

  1. Gondoskodj időben az iskolaszerek beszerzéséről!

Nem árt már kora augusztusra időzíteni a vásárlást, hiszen ilyenkor jó akciókat lehet kifogni. A kedvezményes árak mellett, ezidőben a kínálat is szuper színvonalon teljesít, tehát nem kell attól tartani, hogy a kedvenc Jégvarázs füzetből már nem marad a matekórára.

  1. Készíts listát

Ha már elég idős a csemeténk ahhoz, hogy fel tudja sorolni mire van szüksége, táncba hívhatjuk egy jó kis terv elkészítésére, így többedmagával az embernek esetleg olyan beszerezni való is az eszébe juthat, ami egyébként kimaradna. A jó előre elkészített lista életet menthet!

  1. Válassz motiváló iskolaszereket

Ahogy a kis elme cseperedik, nem árt út közben némi motiváció, hiszen a tudásmorzsák bekebelezésére is több kedv jut, ha a kedvenc rajzfilmkarakter integet vissza egy-egy könyv borítójáról. Ha pénztárcánk engedi, bízzuk a gyerekekre a választást, hiszen bizonyított tény, hogy jobban teljesít a nebuló, ha a neki tetsző felszerelés bujkál az iskolatáskában.

  1. Biztonságos büdzsé

Tervezd meg mire, mennyit költhetsz! A fent említett listaírással már nagyjából képet kaphatsz a költekezés mértékéről és keretek közé is szoríthatod azt, sőt előre felkészítheted a csemetédet, hogy mi az, amit megengedhettek magatoknak és mi az amit majd csak később.

  1. Kellemest a hasznossal

Ha szereted a dolgokat kényelmesen véghez vinni és két legyet ütni egy csapásra, akkor az online vásárlást neked találták ki. A költségvetés így biztonságban lehet, az otthon kényelméből pedig könnyebb a listát ellenőrizni, hogy minden tétel rajta van-e a rendelésen. Csüccsenjetek le a picivel és válogassatok kedvetekre! Mindenkinek jó böngészést a boltokban, vagy az interneten!

Olvasd el többi cikkünket is:

Sokféle játék az okos gyerekekért »

Az érintés fontossága a szülő-gyermek kapcsolatban »

Néhány okos tipp otthonra az úszás szerelmeseinek »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben