Itt a tavasz, irány a kert! Szuper kültéri játékötletek

Ha tavasz, akkor játék a szabadban, ha pedig játék a szabadban, akkor irány a játszótér! De mi lenne, ha ahelyett, hogy a gyerekek mennének a játszótérre, a játszótér jönne hozzájuk a kertbe? A kültéri játékok varázsa abban rejlik, hogy segítségükkel az udvar a kalandok földjévé alakulhat. Íme néhány ötlet, hogy a szabadtéren töltött idő még szórakoztatóbb legyen:

Pattanjunk kismotorra!

A kicsik imádnak motorozni – hiszen egyszerűbb, gyorsabb, na meg izgalmasabb is a játszótérre menni vagy a szomszédos utcákat róni egy vagány járgánnyal, mint gyalogszerrel. A Smoby bébitaxik nemcsak száguldásra és az útközben gyűjtött kincsek raktározására alkalmasak, hanem a járástanulást is segítik. A Smoby traktorokkal a kicsik belekóstolhatnak a mezőgazdasági munka világába, és „felszánthatják” az udvart.

Alakítsunk ki kerti kuckót!

A kicsik szeretnek játékból főzőcskézni, takarítani, vagy épp kertet rendezni. Ha a legtakarosabb helyszínt keresitek a szerepjátékokhoz, akkor a Smoby kerti házikókat nektek találták ki, ugyanis a kültéri kuckók amellett, hogy tartósak és kiváló minőségűek, különböző terekkel és funkciókkal járulnak hozzá ahhoz, hogy a gyerekek kiépítsék saját kis birodalmukat kertben. Emeletes legyen? Jól jönne egy homokozó is hozzá? Álljon cölöpökön és tartozzon hozzá csúszda? A Smoby kisházak között biztosan mindenki megtalálja majd a kedvencét.

Fejlesszünk játszófallal!

Ha sokoldalú fejlesztőjátékot kerestek a lurkóknak, ami kültéren is órákra leköti majd a figyelmüket, akkor a Smoby 6 az 1-ben foglalkoztató játszófala tuti tipp számotokra. A kétoldalas játszófal amőba játékkal, rajztáblával, célbadobó játékkal, labdapályával és vízimalmokkal szórakoztatja a gyerekeket és fejleszti a különböző készségeiket.

Olvasd el többi cikkünket is:

Készülj velünk a húsvétra! »

Életre szóló tudás STEM játékokkal »

Fantáziát beindítani - hamarosan indul a Crayola Kreativitás hét! »

Összes cikkünkért kattints ide »