A frizurák száma végtelen

A lányok odavannak a hajformázásért, és másra sem vágynak, mint hogy a legvadabb frizuraálmaikat valósíthassák meg valakin vagy valamin. Azért, hogy ne a család hosszúhajú tagjai végezzék neonszínű tincsekkel és fonatokkal, érdemes rápillantani a kreativitást támogató hajas babák felhozatalára.

A CurliGirls babák hajszálai egyetlen húzásra begöndörödnek, így igazán vad frizurákat varázsolhatunk rájuk. Ha mégis az egyenes lesz a divat, vagy újrakezdenénk a frizurát, meleg vízbe mártva máris újra egyenes hajszálakkal dolgozhatunk. A haladók hajgyöngyökkel dobhatják fel még jobban a színes babákat, akikhez különböző hajformázó kiegészítőket, vagy akár kisállatokat is rejtenek a dobozaik.

A különböző stílusú babákat más és más stílusra szabva kész fodrászbemutatót tarthatnak a gyerekek, vagy akár a felnőttekkel is versenyre kelhetnek, hogy ki készíti el a legextravagánsabb frizurát. A játék egyben tanulás is: a gyerekek megértik, hogy a haj folyton változik, ami hullámos, abból készíthetünk egyenest és fordítva. Talán egy hajvágás alkalmával is kisebb lesz az ellenállás, ha a lányok hozzászoknak a változatossághoz.

A formákkal és textúrákkal való játék segít kialakítani egy sajátnak mondható ízlésvilágot és stílust, így tinédzserként arra is könnyebben rátalálhatnak a lányok, hogy mit kezdjenek a saját hajukkal.

Hamarosan kapható a webáruházunkban!

Olvasd el többi cikkünket is:

Miért babáznak a gyerekek? »

Hogy könnyebben induljon az iskolakezdés »

5 tipp az iskolaszerek kényelmes beszerzéséhez »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben