Apró kis szuperhősök

A gyerekek csodálják a szuperhősöket. Ebben a korban a valóság és a fantázia közötti határ még képlékeny, így ők nem akadnak fenn olyan részleteken, mint a röntgenlátás működésének logikai bukfencei, inkább csak ámulnak s bámulnak kedvenc szuperhőseikre, vagy éppen azon vitáznak a barátaikkal, hogy melyik hős szuperképessége menőbb.

De miért ragadja meg ennyire a gyerekek képzeletét egy-egy szuperhősös univerzum? A változatos alakok között mindenki megtalálhatja a kedvencét, aki egyúttal példaképpé is válhat. Ha nem is követik a gyerkőcök a hősöket vad kalandjaikban, a jelmezeiket felölthetik farsangkor, és egy-egy játék alkalmával is a bőrébe bújhatnak. Na, és vajon egy szuperhős mit csinál, ha a tányérján egy ellensége, valamelyik gyűlölt zöldség várja a vacsoraasztalnál? Nos, ha a szuperhősről úgy gondoljuk, megenné azt az egészséges falatot, akkor lehet, hogy a gyerekek is követik majd a példáját. Ezzel a csellel más dolgokra is buzdíthatjuk a gyerekeket: Vasember vajon szanaszét hagyná a játékait?

A szuperhősöket felvonultató képregények, mesék és filmek mind hasonló szálra épülnek: a jó legyőzi a gonoszt. Ez segít a kicsiknek lefektetni azokat az alapokat a világnézetükben, hogy mi az a jó és rossz, helyes és helytelen. Ezt pedig a legjobb a játékon keresztül gyakorolni.

A Goo Jit Zu új hősei most a Marvel univerzumának népszerű karakterei: Vasember, Pókember, Hulk és Amerika kapitány. A nyúzható hősök még nyúlánkabbak, mint valaha, így gumiöklük lecsap a gonoszra. A rugalmas figurákat a gyerekek bárhová magukkal vihetik, így bármikor sor kerülhet egy rögtönzött összecsapásra. A figurák továbbra is egyedi töltelékkel és textúrával rendelkeznek, így kifejezetten különleges figura-élményt nyújtanak a gyerekek számára.

Olvasd el többi cikkünket is:

Egyetlen dolog, amiről ne mondj le idén »

A játék, ami bevezet minket a varázsvilág rejtelmeibe »

Helló október, helló ősz! »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben