Egyetlen dolog, amiről ne mondj le idén

Az idei év tele volt korlátozásokkal, bizonytalansággal és szorongással. Ez ellen mindenki szeretne tenni. Szerencsére a kutatók már régen megtalálták a feszültség első számú ellenszerét; ez pedig a nevetés.

Az ehhez hasonló negatív érzéseket pedig hiába próbáljuk a felnőttek világában tartani, a gyerekek is érzik, hogy nincsen minden rendben. A stressz és szorongás a gyerekekre is rossz hatással van, így mindenki igyekszik megóvni tőle a gyermekét. A sötét, téli estéken, amiket úgy tűnik, idén mindenki otthon tölt majd, hatalmas kincs lesz egy-egy őszinte kacaj. A felnőttek tudják, mivel szórakoztassák magukat; megnéznek egy vígjátékot, vicceket mesélnek, humoros videókra keresnek az interneten. A gyerekek megnevettetése viszont külön feladat.

Azoknak a szülőknek, akik mindent meg szeretnének tenni azért, hogy az idei karácsony is vidáman teljen a gyermekük számára, az IMC Toys Laffies - Kacagó babáit ajánljuk. A három különböző kisbaba, Nora, Greta és Lily önfeledten kacagnak, de csak akkor, ha a megfelelő játékkal a megfelelő ponton érintjük őket. Ha ez nem sikerül, bizony sírásra görbül a szájuk. Felejtsük el a múlt passzív babáit, hiszen a mai gyerekek számára már minden a digitalizációról és az azonnali visszajelzésekről szól. A Laffies babák ennek a fejlődésnek a szellemében készültek. Az interaktív játékkal garantált a kötődés, a szociális érintkezés, a sikerélmény és az önfeledt nevetés - hiszen tudjuk, a nevetés ragadós!

Ráadásul a babákról készült Youtube-sorozat éppen most startol a Kitoons – magyarul csatornán. Kövessétek nyomon a Kacagó babák kalandjait, és amíg a következő részre vártok, hagyjátok, hogy a baba vidám nevetése töltse meg a szobát.

Az első rész már elérhető: https://www.youtube.com/watch?v=Y5vUPhj5y4Y

Olvasd el többi cikkünket is:

Apró kis szuperhősök »

A játék, ami bevezet minket a varázsvilág rejtelmeibe »

Helló október, helló ősz! »

Összes cikkünkért kattints ide »

Van pár sütink (cookie). Kérsz egyet?
Segítségükkel továbbra is szeretnél okos és hasznos termékajánlókat látni? Elolvasom bővebben Nem szeretném Rendben