Így foglald le a gyerekeket egy kerti partin!

A nyári kerti partik remek alkalmat kínálnak baráti vagy családi összejövetelekre. Azonban, hogy a felnőttek zavartalanul élvezhessék a finom falatokat és a jó társaságot, fontos, hogy a gyerekek is jól érezzék magukat és szórakoztatva legyenek. Egy jól megszervezett kerti parti nem csak a felnőtteknek, hanem a kicsiknek is emlékezetes lehet. Az alábbiakban olyan játékokat és tevékenységeket mutatunk be, amelyek garantáltan lekötik a gyerekeket, így mindenki jól érezheti magát!

Vizes Játékok

Vízibomba Csaták Nincs is jobb módja a nyári hőség leküzdésének, mint egy izgalmas vízibomba csata. Szerezz be nagyobb mennyiségű vízibombát, és oszd két csapatra a gyerekeket. Biztosíts számukra elegendő helyet és néhány fedezéket (például kerti bútorokat vagy nagyobb dobozokat), hogy a játék még izgalmasabb legyen.

Szivacs-facsarás A szivacs-facsaráshoz egy vízzel teli vödörre (vagy többre, attól függ hány versenyző lesz) lesz szükség és annyi üres vödörre ahány játékos van. Minden játékos kap 1-1 száraz szivacsot. A játékosok egyszerre indulnak a vízzel teli vödörhöz/vödrökhöz, belemártják a szivacsot és a saját üres vödrükbe csavarják. Az nyer, aki adott idő alatt a legtöbb vizet csavarja ki a saját tálkájába.

Kerti Olimpiai Játékok

Zsákban futás Egy egyszerű, mégis nagyon szórakoztató játék a zsákban futás. Szerezz be néhány erős zsákot, és jelöld ki a start- és célvonalat. A gyerekek feladata, hogy a zsákban ugrálva érjenek el a célba. Ez a játék garantáltan nevetésbe fullad!

Hulahopp Karika Verseny A hulahopp karika használata nem csak szórakoztató, de egy kis testmozgást is biztosít a gyerekeknek. Szervezz versenyt, hogy ki tudja a leghosszabb ideig forgatni a karikát. Akár különböző korcsoportokban is rendezhetsz versenyeket, hogy mindenki esélyes legyen a győzelemre.

Kreatív Sarok

Kézműves Foglalkozások Állíts fel egy kis asztalt a kertben, ahol a gyerekek különböző kézműves foglalkozásokban vehetnek részt. Például készíthetnek saját karkötőt, festhetnek kavicsokat vagy papírtányér maszkokat. Ez nem csak lefoglalja őket, hanem fejleszti a kreativitásukat is.

Arcfestés Egy grillpartin az arcfestés mindig nagy siker. Hívj meg egy arcfestő művészt, vagy szerezd be a szükséges eszközöket és festékeket, hogy a gyerekek különböző állatokat, szuperhősöket vagy más kedvenc karaktereket varázsolhassanak az arcukra.

Szabadtéri Társasjátékok

Fejjel lefelé kihívás játék a szabadban A népszerű partijáték, A Fejjel Lefelé Kihívás játék most a szabadba csábítja a családot és a barátokat. Belelépni a karikába, fogócskázni vagy labdát dobálni nem tűnik nehéz feladatnak, de más a helyzet, ha fordítva látjuk az egész világot. Órákon át tartó nevetés és szórakozás vár az egész családra vagy a baráti körre.

Kincskeresés

Egy igazi klasszikus a kincskeresés, ami mindig elbűvöli a gyerekeket. Készíts elő egy térképet és néhány izgalmas nyomot, amelyek elvezetnek a kincshez. A kincs lehet egy doboz édesség, apró játékok vagy bármi, ami örömet okoz a kicsiknek.

Olvasd el többi cikkünket is:

Gyerekbarát strandok - Hol érdemes nyáron kikapcsolódni a családdal? »

Az elengedhetetlen strandkészlet - Mit vigyél magaddal a strandoláshoz? »

Tippek a biztonságos pancsoláshoz! »

Összes cikkünkért kattints ide »